×

Varoitus

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Ompeluseuran käsityöilta

Kalenteri
Ompeluseura
Päivä
17.5.2018 18:00 - 21:00
Nämä asetukset vaikuttavat tapahtumiin, mikäli niitä ei ole muutettu valikossa tai tapahtumassa.
Sillanpää
Omistaja
virkailija

Kuvaus

Käsityöilloissa kokoonnutaan viettämään yhdessä aikaa erilaisten käsityö- ja askarteluharrastusten parissa. Voit tulla paikalle tekemään teeman mukaisia käsitöitä tai sitten jotain ihan muuta! Ompeluseuralla on askartelutarvikkeita, ristipistokangasta, kangasvärejä, saumuri, kolme ompelukonetta, ompelutarvikkeita sekä muutama käsityöaiheinen kirja - nämä ovat kaikkien osakuntalaisten käytössä tapaamisiltoina. Käsityöiltaan voi saapua myös ihan vaan hengaamaan ja nauttimaan pienestä iltapalasta.

Kuukauden teemaksi nousee neulahuovutus, jossa villan kuidut kiinnittyvät toisiinsa huovutusneulalla pistelemällä, jolloin saippuaa ja vettä ei tarvita. Neulahuovutuksessa pääsee helposti alkuun ja tekniikalla saa aikaan monenlaisia koristeita!

Ompeluseura tarjoaa huovutusneuloja sekä jonkin verran villaa eri väreissä. Jos kuitenkin tekee mieli huovuttaa suuria töitä ja/tai tiedät tarvitsevasi juuri tiettyjä värejä, kannattaa varata myös omaa villaa mukaan.

Tervetuloa näpertämään ja jutustamaan porukalla!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1893245687387148/

Sijaintitiedot