Kulttuurieksku Suomenlinnan kesäteatteriin

Kalenteri
Kulttuurivaliokunta
Päivä
1.8.2018 17:00 - 21:30
Omistaja
virkailija

Kuvaus

Aurinkoiseen kesään annoksen kulttuuria tuo Hämäläis-Osakunnan kulttuuriekskursio Suomenlinnan kesäteatteriin. Tänä kesänä Suomenlinnan kesänäytelmänä nähdään aikamme tunnetuimpiin klassikoihin kuuluva ja teemoiltaan ajankohtainen Yksi lensi yli käenpesän. Kriitikoilta suitsutusta saaneen näytelmän ohjaa Juha Kukkonen, ja rooleissa nähdään muun muassa Robin Svartström, Minna Suuronen ja Robert Kock.

Eksku järjestetään keskiviikkona 1.8., jolloin näytös alkaa kello 19.00. Sään salliessa vietetään ennen näytöstä Suomenlinnassa piknikkiä, jolla kulttuurivaliokunta tarjoaa piknikevääksi mansikoita ja kuohuviiniä. Itse näytöspaikka Hyvän omantunnon linnake on täysin katettu, joten sen suhteen ei säästä tarvitse huolehtia. Ekskun osallistujat saavat näytöslipun 14 eurolla, kun opiskelijalippu normaalisti maksaisi 20 euroa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan laadukkaasta teatteritaiteesta komeissa puitteissa ja mainiossa seurassa! Ilmoittaudu ekskulle sähköpostitse osoitteeseen lauri.suokas(a)helsinki.fi otsikolla ”Kesäteatteri”. Kerro viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 22.7. – jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on, nopeammin ilmoittautuneet ovat etusijalla. Ilmoittautuminen on sitova.

MITÄ? Ryhmäteatteri esittää: Yksi lensi yli käenpesän
MISSÄ? Hyvän omantunnon linnake, Suomenlinna
MILLOIN? Ke 1.8. klo 19.00, tarkka kokoontumisajankohta ilmoitetaan myöhemmin osallistujille
MITÄ MAKSAA? 14 €
MITEN MUKAAN? Sitova ilmoittautuminen osoitteeseen lauri.suokas(a)helsinki.fi su 22.7. mennessä otsikolla "Kesäteatteri"
MUUTA? Lisätietoa näytöksestä Ryhmäteatterin sivuilla: http://www.ryhmateatteri.fi/ohjelmisto/yksi_lensi_yli_kaenpesan