×

Varoitus

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Ompeluseuran käsityöilta

Kalenteri
Ompeluseura
Päivä
25.10.2018 18:30 - 22:00
Nämä asetukset vaikuttavat tapahtumiin, mikäli niitä ei ole muutettu valikossa tai tapahtumassa.
Sillanpää
Omistaja
virkailija

Kuvaus

Torstain käsityöilta aloitetaan ompeluseuran syyskokouksella, jossa valitaan kerhon vuoden 2019 virkailijat, käsitellään määrärahahakemus ja jutellaan yhdessä syksyn meiningeistä. Tervetuloa mukaan!

Kokouksesta tulee vielä virallinen kokouskutsu sähköpostitse sitä edeltävällä viikolla.

***
Käsityöilloissa vietetään yhdessä aikaa erilaisten käsityö- ja askarteluharrastusten parissa. Paikalle voi tulla tekemään mieleisiään käsitöitä ja viettämään aikaa rennossa ympäristössä, jossa sekä kokeneet että aloittelevat käsityöläiset toivotetaan tervetulleiksi. Ompeluseuralla on mm. askartelutarvikkeita, ristipistokangasta, kangasvärejä, saumuri, kolme ompelukonetta, ompelutarvikkeita sekä muutama käsityöaiheinen kirja - nämä ovat kaikkien osakuntalaisten käytössä tapaamisiltoina. Käsityöiltaan voi saapua myös ihan vaan hengaamaan ja nauttimaan pienestä iltapalasta, jonka kerho kustantaa jokaiselle tapaamiskerralle.

***
Ompeluseuralla on myös oma fb-ryhmä, jossa voi keskustella vapaasti erilaisista käsityöharrastuksista ja kerhon toiminnasta. Tervetuloa mukaan!
Linkki: https://www.facebook.com/groups/389766081103567/

Sijaintitiedot