huhti
6

6.4.2018 - 8.4.2018

huhti
10

10.4.2018 18:30 - 20:00

huhti
24

24.4.2018 18:30 - 20:00

touko
8

8.5.2018 18:30 - 20:00

touko
19

19.5.2018 17:00 - 23:30

 

Hämäläis-Osakunnan Juristikerho

Hämäläis-Osakunnan Juristikerho on vuonna 1935 perustettu kaikille osakuntalaisille avoin kerho. Paras tapa tutustua toimintaamme on tulla kokouksiin ja muihin tapahtumiin!

Kerhoa koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen .

Kokoukset

Juristikerho kokoontuu kahdesti kuussa lukukausien aikana. Kokoukset pidetään parittomien viikkojen tiistaisin kello 18.30 Sillanpäässä, osakuntatalon 5. kerroksessa.

Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki kerhon toiminnasta kiinnostuneet. Tarjolla on pientä purtavaa, ja kokousten jälkeen yleensä jatketaan istumaan iltaa Ilves-baariin.

Juristikerhon haalarimerkkejä ja juhlajulkaisuja on mahdollista ostaa kerhon kokouksissa.

Juhlat, excut, ulkomaanmatkat

Juristikerho järjestää aktiivisesti toimintaa osakuntalaisten iloksi.

Kerhon vuosijuhlaa eli Kristofferin maanlain juhlaa vietetään vuosittain toukokuussa. Lisäksi Juristikerho järjestää talvella hallituksenvaihtokaronkan ja syksyllä fuksisitsit. Erilaisten pienempien bileiden ja kesätapahtumien järjestämisestä päätetään kokouksissa.

Excuilla käydään mm. tuomioistuimissa, asianajotoimistoissa ja muissa juristien työpaikoissa, mutta myös vaikkapa makeistehtaalla tai trampoliinipuistossa. Kiinnostavia vierailukohteita voi ehdottaa kerhon kokouksissa!

Keväisin käymme Tartossa tervehtimässä osakunnan ystävyysjärjestöjä, ja joulun alla Juristikerho risteilee johonkin Itämeren kaupunkiin.

Juristikerhon hallitus

Juristikerhon hallitus valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa, mutta mukaan toimintaan voi tulla läpi vuoden! Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan lisäksi lukuisia muita virkailijoita. Esimerkiksi emännät huolehtivat kokousruoista ja sitsitarjoiluista, siinä missä opintovastaava pitää yllä kerhon tiivistelmäkokoelmaa.

Hämäläis-Osakunnan jäsenyys

Juristikerhossa aktiivisesti toimivien opiskelijoiden on oltava Hämäläis-Osakunnan jäseniä. Kerhon tapahtumiin ja osakuntaan voi tulla kuitenkin rauhassa tutustumaan ennen liittymispäätöstä. Kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat voivat liittyä Hämäläis-Osakunnan jäseniksi.

Tiedotus

Juristikerho tiedottaa tapahtumistaan omalla sähköpostilistallaan sekä osakunnan tiedotuslistalla. Juristikerhon sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen viestin aihe tyhjäksi ja kirjoita itse viestiin subscribe . Tällöin lista tilataan osoitteeseen, josta ko. viesti on lähetetty. Listalta poistuminen tapahtuu muuten samoin ohjein, mutta sana subscribe korvataan sanalla unsubscribe.

Kerholla on aktiivinen ryhmä Facebookissa.

Valokuvagalleria

Valokuvia kerhon (todella) vanhoista tapahtumista löytyy täältä. Kirjautumistunnuksia voi tiedustella osoitteesta .

  • Kirjaudu virkailija-alueelle