25 loka
Leffaklubin syyskokous
25.10.2018 16:30 - 17:00

Tervetuloa Leffaklubin sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina
25.10. klo 16.30 Osakunnan kolmanteen kerrokseen, Ratinaan.
Kokouksessa valitaan kerholle seuraavan vuoden puheenjohtaja ja
sihteeri sekä hyväksytään toimintamäärärahahakemus vuodelle 2019.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta vuodelle 2019
6. Toimintamäärärahahakemus vuodelle 2019
7. Loppuvuoden toiminnan suunnittelua
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

25 loka
Leffaklubin kauhuelokuvailta
25.10.2018 17:00 - 23:30

Illat pimenevät ja Halloween lähestyy! Leffaklubi järjestää kauhuelokuvaillan 25.10. Ilta aloitetaan Leffaklubin sääntömääräisellä syyskokouksella klo 16.30, jonka jälkeen pistetään leffat pyörimään. Mukaan voi tulla koko illaksi tai vaikka vain yhden elokuvan ajaksi, ihan oman aikataulun, mielenkiinnon ja uskalluksen mukaan! Tarjolla teeman mukaista purtavaa ;)

Illan aikana katsotaan kolme melko erilaista mutta uutta elokuvaa:
Klo 17.00 Split (2016), psykologinen kauhuelokuva (Kesto: 1h 57min)
Klo 19.10 Hereditary (2018), yliluonnollinen kauhuelokuva (Kesto: 2h 8min)
Klo 21.30 Get out (2017), satiirinen kauhuelokuva (Kesto: 1h 44min)

Viimeinen elokuva päättyy klo 23.15 aikoihin.

Split (2016) on psykologinen kauhuelokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut M. Night Shyamalan. Elokuva kertoo miehestä, jolla on 23 eri persoonallisuutta ja joka vangitsee kolme teini-ikäistä tyttöä hylättyyn maanalaiseen fasiliteettiin.

Hereditary (2018) on Ari Asterin käsikirjoittama ja ohjaama kauhuelokuva, joka onnistuu aiheuttamaan aitoa ahdistusta. Elokuvassa perheen matriarkka kuolee ja omaisille alkaa selvitä salaperäisiä ja yhä karmivampia salaisuuksia suvun historiasta. He yrittävät paeta pahaenteiseksi ja periytyväksi osoittautuvaa kohtaloaan, joka tuhoaa hitaasti kaiken ympäriltään.

Get Out on satiirinen kauhuelokuva, joka on vuonna 2017 saanut ensi-iltansa. Sen on ohjannut ja käsikirjoittanut Jordan Peele. Elokuvassa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen.

Hämäläis-Osakunnan Leffaklubin tarkoitus on tarjota yhdessäoloa elokuvaviihteen parissa ja edistää osakuntalaisten tietoisuutta eri elokuvan tyylilajeista.

Leffaklubin pääasiallinen toiminta koostuu osakunnalla järjestettävistä leffailloista, joita pyritään järjestämään vähintään kerran kuussa lukukausien aikana. Leffaillat ovat avoimia kaikille osakuntalaisille ja maksuttomia. Leffaillan aikana katsotaan valkokankaalta yksi tai useampia elokuvia.

Leffailloista ilmoitetaan ajoissa osakunnan sähköpostilistalla ja muita sopivia kanavia käyttäen. Tilaisuuksissa tarjoillaan naposteltavaa. Elokuvatoiveita voi ehdottaa sähköpostitse leffaklubin puheenjohtajalle. Leffaklubi pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen ja vaihtelevan kattauksen osakuntalaisia kiinnostavia elokuvia.

Leffaklubi järjestää myös satunnaisesti yhteislähtöjä elokuviin. Mahdollisuuksien mukaan vieraillaan myös muissa elokuvaharrastukseen liittyvissä paikoissa. Kohteet valitaan osakuntalaisten kiinnostuksen mukaisesti. Kerhon taloudellisesta tilanteesta, osanottajien määrästä ja tapahtuman kustannuksista riippuen vierailujen osanottajilta voidaan periä pieni osallistumismaksu.

Lisätietoja kerhon toiminnasta saat puheenjohtajalta.