Tapahtumia ei löytynyt

Mimmikerho on perustettu vuonna 1999 nimellä Naisten sauna- ja uimaseura (NaSU). Kerhon vanhojen sääntöjen mukaan kerhon tarkoituksena oli edistää hämäläisten nuorten naisten tervehenkistä saunakulttuuria ja uimataitoa. NaSUn toimintaan kuului saunailtoja ja ekskursioita uimahalleihin.

Nykyisessä Mimmikerhossa toiminta on monipuolisempaa. Kerho järjestää etkoja, brunsseja, saunailtoja, leffailtoja sekä erilaisia ekskursioita. Mimmikerho on järjestänyt muun muassa kosmetiikkatuote-esittelyjä, private shopping -iltoja vaateliikkeissä, ekskursion I love me -hyvinvointimessuille, olutmaistelun, Room Escape -ekskursion ja kalajalkahoidon. Kerhon toimintaan ovat tervetulleita kaikki Hämäläis-Osakunnan varsinaiset jäsenet sekä ulkojäsenet.

Saunailtoja järjestetään jäsenistön toiveiden mukaan. Kerholla on kattava valikoima erilaisia kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat kaikkien kerhon jäsenten käytössä saunailtoina.

Mimmikerhon toiminnasta tiedotetaan Mimmikerhon omassa Facebook-ryhmässä sekä osakunnan tiedotuslistalla ja nettisivujen kalenterissa. Sääntömääräisistä kokouksista tiedotetaan myös osakunnan 3. kerroksen ilmoitustaululla.

Mimmikerhon toiminnan organisoinnista vastaavat kerhon puheenjohtaja, sihteeri sekä saunavastaava. Voit ottaa yhteyttä kerhon puheenjohtajaan Mimmikerhoa koskevissa kysymyksissä.

Tervetuloa Mimmikerhon tapahtumiin rentoutumaan ja viettämään aikaa hyvässä seurassa!