Tapahtumia ei löytynyt

 

Haluatko luoda taidetta ja kokea "vähänkö mä oon hyvä" -tunteen teoksesi valmistuttua? Haluatko myös kokeilla eri taiteenmuotoja ja tekniikoita? Et kuitenkaan halua maksaa itseäsi kipeäksi tarvikehankinnoista? Eivätkö opiskelija-ateljeesi neliömetrit riitä pienelle taitelijalle? Taidekerho mahdollistaa osakuntalaisille kuvataiteen ja muun käsillä tehtävän taiteen tekemisen sekä askartelun hyvässä seurassa.

Taidekerho on sekalainen seurakunta taiteilusta ja askertelusta kiinnostuneita hämisläisiä, jotka kokoontuvat joka toinen viikko sotkemaan Hämiksen varoilla ostetuilla välineillä ja materiaaleilla.

Emme ole taideopiskelijoita emmekä tee aina niin vakavaa taidetta. Tekotaiteellisiin edesottamuksiin kuuluvat kynttilänvalut ja korttien taiteilut. Vähän vakavampaan meininkiin voidaan kai lukea muutamat croquis-illat sekä suositut akryylivärityöt. Työt voi jättää lukittavaan kaappiin kuivumaan.

Tervetuloa siis Taidekerhoon vaikkapa vain tekemään ystävänpäiväkortti. Ellet ole koskaan kokeillut kalvo(lasi)värejä tai vaikka akryylimaalausta, niin pistä nenäsi parittomien viikkojen keskiviikkoisin n. klo 19–21 Sillanpään (osakunnan ylin kerros) ovesta sisään ja kurkkaa, mitä olemme tekemässä. Voit tulla katselemaan, osallistumaan tai syömään sipsejä ja pitämään meille seuraa! (Vuoro jatkuu kello 21.30 asti.)

Jos päätät olla rohkea ja tulla sotkemaan, älä kuitenkaan tule silkkipaidassasi. Paikallaolijat auttavat kyllä alkuun, vaikkeivät niin kultaisista leikkauksista ymmärtäisikään. Kaikenlaisille kuvallisesta ilmaisusta kiinnostuneille on sijaa, eli tule vain mukaan vaikket kokisikaan olevasi Monet'n uudelleensyntymä! ;)

Käytössäsi on:

  • Akryyli- ja öljymaalit, -pohjat ja siveltimet
  • Värikyniä jos jonkinlaisia
  • Kalvovärit (lasimaalausten tapaisia, jotka isoina käyvät katedraalin ikkunasta ja pieninä siirrettävistä kylppärikaakelikoristeista)
  • Mosaiikkimateriaalit: palat ja pohjat (nelikulmiot ja ovaalit)
  • Värillisiä pahveja ja höyheniä tms. kortintekotilpehööriä
  • Ja sellaisia aineksia, joita keksit toivoa!

Taiteiluvinkkejä:

  • Kirjaudu virkailija-alueelle