Hämäläis-Osakunta käynnistää viikkonsa erityisen ylevällä mielellä, juhlimmehan perinteikästä Hämäläisten viikkoa! Luvassa on muun muassa eksku Tavastialle, sitsit ja tietenkin Hämäläiset pidot jatkoineen ja silliksineen.

Arkipäivinä osakunnan kalenteri täyttyy tavalliseen tapaan vakiovuoroilla ja teeillalla, mutta niiden lisäksi järjestetään muutamia kevätkokouksia sekä erilaisia ekskursioita. Kaikkien kerhojen ja valiokuntien tapahtumat ovat avoinna kaikille jäsenille, joten lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona 7.3. sitsataan osakunnalla Hämäläisten sitsien merkeissä. Sitsi-ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta vaihtoehtoista ja ilmaista iltaohjelmaa tarjoaa muun muassa Hämäläis-Osakunnan Raskaan Musiikin Nautiskelijat HORNA klo 20 alkavalla ekrskursiollaan Tavastialle. Lue lisää sitsien Facebook-tapahtumasta tai ekskursion kalenterimerkinnästä!

Lauantaina 10.3. juhlahumu huipentuu osakuntamme kakkosjuhlissa, Hämäläisissä pidoissa, kun bussit kuljettavat osakuntalaiset syömään ja tanhuamaan kansallispuvuissa Hämeeseen. Tällä kertaa juhlia vietetään osuvasti Lepolan talossa Hausjärvellä, rakkaan kesäpaikkamme kotikunnassa. Sunnuntaina etukäteen ilmoittautunut pitoväki nauttii emännistön loihtimaa silliaamiaista, sillistä. Lue lisää Facebook-tapahtumasta.

Jos et ole ilmoittautunut kummillekaan edellä mainituille kekkereille, tilaisuutesi koittaa lauantai-iltana pitoväen palatessa Helsinkiin. Hämäläisten pitojen jatkot alkavat noin klo 22 osakunnalla, ja ne ovat avoinna kaikille opiskelijoille. Osakuntabaarissa laitetaan jalalla koreasti Hämäläis-Osakunnan mahtavien soittajien HOS Big Bandin säestyksellä ja neljännen kerroksen Punaisessa Myllyssä pääsee krebaamaan! Lue lisää Facebook-tapahtumasta.

Riemukasta Hämäläisten viikkoa!