Hämäläis-Osakunta toivottaa mainiota kesää kaikille nykyisille ja tuleville jäsenilleen! Kesäajan toiminta on keskittynyt kesähuvilallemme Koivuniemeen Hausjärven Oittiin, mutta syksyllä toiminta pyörähtää Urho Kekkosen kadulla käyntiin heti lukukauden alkaessa.

Oletko juuri opiskelupaikan saanut fuksi vai jo akateemisen maailman konkari? Omaatko sukujuuria Hämeessä vai oletko paljasjalkainen stadilainen? Vastasitpa edellisiin mitä vain, olet tervetullut liittymään jäseneksemme! Osakunta tarjoaa monipuolista harrastustoimintaa, erilaisia juhlia, pitkiä perinteitä ja jokaiselle jäsenelle avoimen olohuoneen Helsingin parhailla paikoilla Kampissa. Jäsenenämme sinulla on myös mahdollisuus hakea Hämäläisten Ylioppilassäätiön tarjoamia asuntoja ja stipendejä sekä hyödyntää rauhallista ja kattavaa kirjastoa.

Lukuisista eduista huolimatta moni nimeää osakuntatoiminnan parhaaksi puoleksi kuitenkin poikkitieteellisyyden ja mielenkiintoiset ihmiset ympäri yliopistoa ja Suomea - tule sinäkin toteuttamaan oman näköistä opiskelijaelämää kanssamme! Vilkaisuja osakuntaelämään näet muun muassa Hämäläis-Osakunnan Facebook- ja Instagram-tileillä. Kurkkaa myös syksyn tärkeimmät päivämäärät uusille jäsenillemme täältä - luvassa on niin tutustumista, juhlia kuin yhteisiä seikkailuja!

Rentouttavia kesäkuukausia, toivottavasti näemme syksyllä!