Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 365-vuotiasta Hämäläis-Osakuntaa!

Vujuja vietetään lauantaina 17.11.2018. Päivä alkaa päiväjuhlassa osakunnan pienessä juhlasalissa (Urho Kekkosen katu 4–6 D). Päiväjuhlassa jaetaan osakunnan harrastusmerkit, kuullaan muiden järjestöjen tervehdykset sekä nautitaan cocktailpaloista.

Iltajuhlaa vietetään Vanhassakaupungissa ravintola Koskenrannan Wirtaamo-salissa (Katariina Saksilaisen katu 9). Luvassa on mm. kolmen ruokalajin illallinen, laulua, Hämäläis-Osakunnan Laulajien esitys, juhlapuhe ja kunnia- ja ansiomerkkien jako. Hämäläisiä kun ollaan niin juhlat paranevat koko ajan ja illan huipentava yllätysohjelma on... JÄNNÄ tai ainakin ihan jotain muuta kuin mihin olet ehkä tottunut. Älä siis jätä väliin. Iltajuhlan päätteeksi tanssimme akateemiset tanssit Hämäläis-Osakunnan Soittajien säestyksellä.

Iltajuhlan jälkeen noin klo 00 alkaen juhlitaan jatkoja Hämäläisten talolla (Urho Kekkosen katu 4–6 D). Jatkoilla soittaa osakunnan oma orkesteri HOS Big Band ja tarjolla on myös yöruokaa. Jatkoille on bussikuljetus Koskenrannasta. Opiskelijakortilliset ovat tervetulleita jatkoille, vaikka eivät pääsisikään osallistumaan iltajuhlaan.

Emännistön loihtimaa silliaamiaista nautitaan sunnuntaina 18.11. klo 10.00.

Yleinen ilmoittautuminen alkaa lokakuun puolenvälin paikkeilla, jolloin viimeistään ilmoitetaan myös vuosijuhlien osallistumismaksu. Vuonna 2018 ensimmäistä kertaa HO:n jäseniksi kirjautuneet saavat normaalia hieman alemman osallistumismaksun. Päiväjuhla alkaa kolmen ja neljän välillä, iltajuhla kuuden kieppeillä. Tarkat kellonajat ilmoitetaan lähiaikoina.

Pukukoodi:
* iltajuhlaan juhla- tai tumma puku akateemisin ansio- ja kunniamerkein
* jatkoille tumma puku tai muu siisti asu

Lisätietoja antavat juhlamestarit

Jonna Rinne


Jukka Heliö