SYKSYN 2018 FUKSITAPAHTUMAT

Yliopiston lukuvuoden avajaiset ja Fuksidisko Bottalla ma 3.9.
Tehostetut jäsenpäivystykset 3.–20.9. ma–to klo 14–19

Pelkkä Osakunnan jäsenmaksun maksaminen ei vielä riitä, vaan jäsenen tulee käydä lisäksi paikan päällä kirjautumassa joka syksy. Tehostetut jäsenpäivystykset pidetään osakunnan kolmannen kerroksen toimistossa syyskuun ajan ma–to klo 14–19. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua HYY:n jäsenmaksun yhteydessä, varaa mukaasi 12 euroa käteistä ja opiskelijakorttisi. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saat osakuntatarran lisäksi Hämiksen fuksilehden, fuksipassin ja lounaslipukkeen, jolla saat syksyn aikana yhden ilmaisen lounaan toisen kerroksen Osakuntabaarissa.

Tehostettujen jäsenpäivystysten loputtua voit liittyä ja kirjautua jäseneksi kaikkien päivystävien virkailijoiden päivystysvuoroilla. Tarkemmat kirjautumisohjeet löydät täältä.


Fuksiboolit ti 11.9., ke 19.9., ti 25.9., ti 9.10. ja 16.10 klo 18

Koulutusvaliokunta ja tuutorit tarjoilevat boolia ja osakunnan eri toimijat esittäytyvät yllä mainittuina päivinä klo 18 alkaen. Valitse itsellesi paras ilta (taikka useampi!) ja saavu Osakunnan kolmanteen kerrokseen kuulemaan lisää osakuntatoiminnasta. Jää ihmeessä esittelyn jälkeen myös tutustumaan muihin osakuntalaisiin tiistain perinteiseen teeiltaan, jossa tarjotaan ilmaista iltapalaa!

Facebook-tapahtumaan pääset tästä

Tavastia-sitsit la 15.9. klo 19

Hämäläis-Osakunnan ja oman alumnijärjestömme Tavastia ry:n riemukkaat yhteissitsit, joilla pääset tutustumaan niin osakuntatoiminnan menneisyyteen kuin nykyisyyteen. Tervetuloa uudet ja vanhat!

Facebook-tapahtumaan pääset tästä


Hämiksen fuksiaiset ja kaudenavajaiset pe 21.9.

Syksyn ensimmäiset bileet! Fuksiaisissa tutustut uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin hauskojen rastien merkeissä, ja ilta jatkuu kaikille opiskelijoille avoimissa kaudenavajaisissa. Muista pukeutua teeman mukaisesti!

Fuksiaisten Facebook-tapahtuma
Kaudenavajaisten Facebook-tapahtuma


Fuksiseikkailu pe 28.9.

Lähde koko yliopiston laajuiseen Fuksiseikkailuun Hämiksen joukkueessa! Lisätietoja myöhemmin luvassa Koulutusvaliokunnalta ja tuutoreilta.


Fuksisitsit pe 12.10.

Hyvää ruokaa, juomaa ja yhteislauluja! Näillä sitseillä opit hämäläiset sitsiperinteet skoolauksineen ja loppuhuutoineen.


Fuksien yö pe-la 2.-3.11.

Tänä marraskuisena iltana ei opintoja stressata! Luvassa viikonloppu täynnä hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, leffailua, saunomista ja mitä nyt ikinä rakkaalla osakunnalla keksimmekään.


Hämäläis-Osakunnan 365. vuosijuhla la 17.11.

Hämiksellä on pitkät perinteet, ja niitä sopii kunnioittaa loisteliailla vuosijuhlilla! Akateemista juhlakulttuuria ja komeinta pukuloistoa parhaassa opiskelijaseurassa. Ilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan erikseen loppusyksystä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita!


Fuksipassi ja osakuntanauha

Liittyessäsi osakunnan jäseneksi saat fuksipassin. Keräämällä siihen kuusi merkintää osakunnan tapahtumista (saat merkinnän tapahtumassa paikalla olevalta virkailijalta tai tuutorilta) ja palauttamalla sen yhteystietojesi kanssa osakunnan toimistoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, saat vuosijuhlapäivänä akateemisissa juhlissa käytettävän osakuntanauhan. Mikäli et ole vielä saanut passia, voit hakea sellaisen toimistosta.


Muista liittyä jäseneksi kirjautumisen yhteydessä osakunnan tiedotuslistalle, niin saat tietoa niin fuksitapahtumista kuin koko Osakunnan toiminnastakin.

Kannattaa tykätä myös Hämäläis-Osakunnan Facebook-sivusta sekä liittyä osakunnan Facebook-ryhmään. Seuraa meitä myös Instagramissa @hamalaisosakunta! Fuksien Facebook-ryhmässä pääset tutustumaan muihin uusiin jäseniin ja keräämään vaikkapa porukan seuraaville fuksibooleille.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää osakunnan fuksitapahtumista tai mietit, miten voisit tulla osakunnan toimintaan mukaan, Koulutusvaliokunnan puheenjohtaja Joel Honkasuo ja sihteeri Antonina Peltola auttavat mielellään. Voit myös laittaa sähköpostia Koulutusvaliokunnalle!