SYKSYN 2016 FUKSITAPAHTUMAT

 

Tehostetut jäsenpäivystykset 5.–29.9. ma–to klo 14–19

Pelkkä Osakunnan jäsenmaksun maksaminen ei vielä riitä, vaan jokaisen tulee käydä lisäksi kirjautumassa Osakuntaan joka syksy. Jäsenpäivystykset ovat osakunnan toimistossa, 3. kerroksessa syyskuun ajan ma–to klo 14–19. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua HYYn jäsenmaksun yhteydessä, varaa mukaasi 12 euroa käteistä. Ota mukaan lisäksi opiskelijakortti. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saat osakuntatarran lisäksi fuksilehden, fuksipassin ja lounaslipukkeen, jolla saat syksyn aikana yhden ilmaisen lounaan Osakuntabaarissa. Tarkemmat kirjautumisohjeet löydät täältä.

Fuksiboolit ti 6.9., ti 13.9., ti 20.9., ti 27.9. ja ti 11.10. klo 18

Fuksibooleja järjestetään syys–lokakuussa tiistai-iltaisin klo 18. Fuksiboolit ovat erityisesti uusien osakuntalaisten oma illanvietto- ja infotilaisuus. Tarjolla on boolia ja iltapalaa. Fuksiboolien aikana esitellään Osakunnan toimintaa läpikotaisin. Lisäksi esitellään itse hämäläisten talo, jotta kaikki löytyvät jatkossa tiensä esimerkiksi kirjastolta aulangon nahkasohville. Valitse itsellesi sopivin boolipäivä tai tule vaikka jokaisella kerralla!

Fuksiaiset ja kaudenavajaiset pe 30.9.

Fuksiaiset ja osakunnan kaudenavajaiset järjestetään 30.9. Fuksiaisissa fuksit pääsevät kiertämään hauskoja rasteja ympäri osakuntaa ja tutustumaan toisiinsa. Fuksiaisten jälkeen vietetään osakunnan perinteisiä kaudenavajaisia, jotka ovat monelle fuksille varmasti ensimmäiset varsinaiset osakuntabileet.

Fuksimökkeily la 8.10. – su 9.10.

Fuksit pääsevät tuutorien kanssa tutustumaan osakuntamme kesäpaikkaan Koivuniemeen lokakuussa. Ohjelmassa on mökkisitsit, rantasauna ja rentoa mökkielämää.

Fuksisitsit pe 28.10.

Hämiksen huippusuositut fuksisitsit pidetään lokakuun loppupuolella. Ole kärppänä ja seuraa sähköpostilistoja liittyen ilmoittautumisen alkamiseen, jotta varmistat paikkasi näille suosituille sitseille!

Fuksipassi ja osakuntanauha

Liittyessäsi osakunnan jäseneksi saat fuksipassin. Keräämällä siihen kuusi merkintää osakunnan tapahtumista (saat merkinnän tapahtumassa paikalla olevalta virkailijalta tai tuutorilta) ja palauttamalla sen yhteystietojesi kanssa viimeistään 11.11. toimistoon, saat vuosijuhlapäivänä akateemisissa juhlissa käytettävän osakuntanauhan. Mikäli et ole vielä saanut passia, voit hakea sellaisen toimistosta.


Muista liittyä jäseneksi kirjautumisen yhteydessä sekä osakunnan tiedotuslistalle että fuksilistalle, niin saat lisää tietoa eri tapahtumista.

Kannattaa tykätä myös Hämäläis-Osakunnan Facebook-sivusta sekä liittyä osakunnan Facebook-ryhmään.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää osakunnan fuksitapahtumista tai mietit, miten voisit tulla osakunnan toimintaan mukaan, voit laittaa sähköpostia Koulutusvaliokunnalle!

 

Terveisin Koulutusvaliokunta 2016

Taneli Laine (puh. 050 538 2191, sähköposti taneli.laine(a)helsinki.fi)

Julia Jeganova (sähköposti julia.jeganova(a)helsinki.fi)

 

Lue osakunnan fuksilehti Fuksihämäys 2016 täältä!

  • Kirjaudu virkailija-alueelle