SYKSYN 2017 FUKSITAPAHTUMAT

 

Tehostetut jäsenpäivystykset 4.–28.9. ma–to klo 14–19

Pelkkä Osakunnan jäsenmaksun maksaminen ei vielä riitä, vaan jäsenen tulee käydä lisäksi paikan päällä kirjautumassa joka syksy. Tehostetut jäsenpäivystykset pidetään osakunnan kolmannen kerroksen toimistossa syyskuun ajan ma–to klo 14–19. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua HYY:n jäsenmaksun yhteydessä, varaa mukaasi 12 euroa käteistä ja opiskelijakorttisi. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saat osakuntatarran lisäksi fuksilehden, fuksipassin ja lounaslipukkeen, jolla saat syksyn aikana yhden ilmaisen lounaan Osakuntabaarissa. Tänä vuonna kaikki syyskuussa rekisteröityvät uudet jäsenet saavat myös vapaalipun Tavastialle!

Tehostettujen jäsenpäivystysten loputtua voit liittyä ja kirjautua jäseneksi kaikkien päivystävien virkailijoiden päivystysvuoroilla. Tarkemmat kirjautumisohjeet löydät täältä.

Fuksiboolit ti 5.9., ti 26.9., ti 3.10. ja ti 10.10. klo 18

Koulutusvaliokunta ja tuutorit tarjoilevat boolia ja osakunnan osakunnan eri toimijat esittäytyvät yllä mainittuina päivinä klo 18 alkaen. Valitse itsellesi paras ilta (taikka useampi!) ja saavu Osakunnan kolmanteen kerrokseen kuulemaan lisää osakuntatoiminnasta. Jää ihmeessä esittelyn jälkeen myös tutustumaan muihin osakuntalaisiin tiistain perinteiseen teeiltaan!

Fuksiaiset ja kaudenavajaiset pe 6.10.

Syksyn ensimmäiset bileet! Fuksiaisissa tutustut uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin, joiden kanssa ilta jatkuu kaikille opiskelijoille avoimissa kaudenavajaisissa. Muista pukeutua teeman mukaisesti!

Fuksisitsit pe 20.10.

Hyvää ruokaa, juomaa ja yhteislauluja! Näillä sitseillä opit hämäläiset sitsiperinteet skoolauksineen ja loppuhuutoineen.


Fuksien yö 25.-26.11.

Tänä marraskuisena iltana ei opintoja stressata, kun Hämiksen fuksimökkeily koki muodonmuutoksen ja vaihtui fuksien yöksi! Luvassa viikonloppu täynnä hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, leffailua, saunomista ja mitä nyt ikinä rakkaalla osakunnalla keksimmekään.

Saavu siis Hämäläis-Osakunnalle fuksikamujen ja tuutoreiden seuraksi launtaina 25.11. klo. 17 alkaen, mukaan tarvitset vain rentoa fiilistä ja vaatetta, makuupussin ja pyyhkeen! Ilmoittaudu: http://hamis.nettilomake.fi/form/5077

P.S. Haluatko edelleen mökkeilemään? Mahtavaa, Koivuniemessä järjestetään vielä syystalkoot 27.-29.10.! Mikä loisi paremmin yhteisöllisyyttä kuin talkoohenki, ja fuksit ovat erittäin tervetulleita tsekkaamaan kesäpaikkamme ennen kuin se sulkeutuu syys-kevätkauden ajaksi. Talkoolaisille tarjotaan viikonlopun ruoat sekä korvataan matkakulut.
Ilmoittautumiset ja lisäspeksejä .

Fuksipassi ja osakuntanauha

Liittyessäsi osakunnan jäseneksi saat fuksipassin. Keräämällä siihen kuusi merkintää osakunnan tapahtumista (saat merkinnän tapahtumassa paikalla olevalta virkailijalta tai tuutorilta) ja palauttamalla sen yhteystietojesi kanssa osakunnan toimistoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, saat vuosijuhlapäivänä akateemisissa juhlissa käytettävän osakuntanauhan. Mikäli et ole vielä saanut passia, voit hakea sellaisen toimistosta.


Muista liittyä jäseneksi kirjautumisen yhteydessä osakunnan tiedotuslistalle, niin saat tietoa niin fuksitapahtumista kuin koko Osakunnan toiminnastakin.

Kannattaa tykätä myös Hämäläis-Osakunnan Facebook-sivusta sekä liittyä osakunnan Facebook-ryhmään. Seuraa meitä myös Instagramissa @hamalaisosakunta!

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää osakunnan fuksitapahtumista tai mietit, miten voisit tulla osakunnan toimintaan mukaan, Koulutusvaliokunnan puheenjohtaja Janette Välimäki ja sihteeri Ximenna Tarpio auttavat mielellään. Voit myös laittaa sähköpostia Koulutusvaliokunnalle!