Osoite: Rantahaantie 83, 12100 Oitti (kartta).  

Mikä: Koivuniemi on osakunnan kesähuvila Hausjärven Oitissa, noin tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Kesäpaikka on auki kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Koko tuon ajan Koivuniemessä on paikalla kesäisäntä, jolta voi kysyä lisätietoja.

Kesäpaikka on tarkoitettu osakuntalaisille ja heidän aveceilleen, ja he voivat vapaasti oleskella siellä 1.6.–31.8. Kesäisännälle on ilmoitettava etukäteen tulosta! Ilmoittaessasi tulostasi tiedät varautua esim. telttailuun, jos talo on täynnä.

Koivuniemessä on muun muassa:

  • järvi, rantasauna ja pyyhkeitä
  • nukkumapaikkoja noin 30:lle sekä lakanoita, tyynyjä ja peittoja
  • sähköt, TV, juokseva lämmin vesi, langaton netti, keittiö
  • grillikatos, lauta- ja pihapelejä
  • maaseutua

Koivuniemessä ei ole: vesivessaa, kiirettä eikä talvea.

Kesän tapahtumista, kesäisännistä ja aikatauluista ilmoitetaan tarkemmin osakunnan sähköpostilistalla ja Facebook-sivulla.

Kesäisännät ja kesäpaikkavastaava

Hämäläisten ylioppilassäätiö valitsee kesäisännät maalis–huhtikuun vaihteessa osakunnan hallituksen esityksen pohjalta – mikäli sinua kiinnostaa mukava kuukauden kesätyö, seuraa osakunnan sähköpostilistaa helmi–maaliskuun aikoihin ja pistä hakemus vetämään!

Kesäpaikan toimintaa ohjaa kesäpaikkavastaava, joka valitaan osakunnan marraskuun yleiskokouksessa seuraavaksi kalenterivuodeksi. Mikäli keksit ideoita kesäpaikan uudistamiseksi, ohjaa ideasi hänelle!