Tapahtumia ei löytynyt

Juhla- ja ohjelmavaliokuntaan (JVK) kuuluvat puheenjohtaja, ohjelmasihteeri, mainosmestari, juhlamestari(t), laulunjohtaja sekä emännistö ja isännistö. JVK:n tehtävä on suunnitella ja järjestää osakunnan bileet ja sitsit yhteistyössä toiminnanohjaajan kanssa.

JVK:n tehtävänä on yhteistyössä kaikkien osakuntalaisten kanssa koristella ja järjestellä osakunta bilekuntoon, hoitaa narikkaa ja lipunmyyntiä bileissä sekä siivota osakunta bileiden jälkeen. Yhdessä tehden kaikki on monin verroin kivempaa, ja biletyöntekijöillä onkin aina ehdottomasti parhaimmat bileet. JVK palkitsee kaikki vapaaehtoiset loistavilla tarjoiluilla!

Kokoustamme säännöllisesti muutamaa viikkoa ennen bileitä ja sitsejä. Kaikki hämisläiset ovat tervetulleita kokouksiin kertomaan omia visioitaan siitä, miten Hämiksen bileet pidetään taas pääsylipun arvoisina! Halutessasi voit myös tulla vain kuuntelemaan (ja syömään). Valiokunta ideoi toimintaansa myös Facebook-ryhmässä! Ryhmään ovat tervetulleita aivan kaikki bileiden järjestämisestä kiinnostuneet hämisläiset, joten liity mukaan – ryhmässä olo ei sido sinua mitenkään. :)

Lisätietoja saat valiokunnan puheenjohtajalta ja ohjelmasihteeriltä.

 

Juhla- ja ohjelmavaliokuntaa koskevat säännöt