Tapahtumia ei löytynyt

Koulutusvaliokunnan (KoVK) tehtävänä on tutustuttaa fuksit osakuntatoimintaan sekä järjestää osakuntalaisille koulutustoimintaa.

Koulutusvaliokunnan toiminnasta vastaavat puheenjohtaja, koulutussihteeri, jäsensihteeri ja maakuntavastaava. Yhdessä he keräävät fukseja paimentamaan tuutorit, järjestävät fuksi-infot, fuksiaiset ja fuksisitsit. Näiden lisäksi fukseille järjestetään resurssien salliessa kaikenlaista muutakin tapahtumaa tuutoreiden mielikuvituksen johdattamana. Valiokunta pitää myös yhteyttä Hämeen lukioiden abiturientteihin abi-infoja järjestämällä.

Koulutusvaliokunta järjestää toimintaa myös vanhemmille osakuntalaisille erilaisten kurssien muodossa. Kurssitoiminnan teemat vaihtelevat vuosittain. Esimerkkejä järjestetyistä koulutuksista ovat ensiapu-, hygieniapassi- ja etikettikoulutus.

Valiokunta kokoontuu suunnittelemaan toimintaansa säännöllisen epäsäännöllisesti teekupposten ääreen. Olet tervetullut mukaan luotsaamaan fukseja ja ”kouluttamaan” osakuntalaisiamme ja itseäsi siinä sivussa. Ilmoitamme kokouksista ilmoitustaululla sekä nettisivuilla ja sähköpostilistalla.

Lisätietoja saat valiokunnan puheenjohtajalta ja koulutussihteeriltä.

 

Koulutusvaliokuntaa koskevat säännöt