Tapahtumia ei löytynyt

KuVK eli Kulttuurivaliokunta järjestää osakuntalaisille elämyksiä kulttuurin parissa. Kulttuurin käsitettä hieman rajataksemme keskitymme yleensä lähinnä taiteeseen, mutta emme ota sitäkään liian vakavasti vaan heitämme joskus jopa viihteen puolelle! Kulttuurivaliokunta on käynyt paitsi teatterissa, oopperassa ja taidenäyttelyissä myös elokuvissa, eduskunnassa ja konserteissa. Lisäksi saatamme heittäytyä odottamatoman innovatiiviseksi ja järjestää jotain uutta, kuten Kykyjen illan tai tuliperformanssin. Olemme myös auttamattoman konservatiivisia ja järjestämme joka kesä perinteisen kesäteatteri-piknikin kaupunkiin jämähtäneille hämäläisille.

Valiokunnan toimintaan voit vaikuttaa tulemalla sääntömääräisiin kokouksiin, joissa suunnitellaan ja ideoidaan tulevaa toimintaa. Kaikki ovat tervetulleita ja kaikkia luvataan kuunnella. Yhdessä katsellaan myös kalentereita ja etsitään sopivia päivämääriä. Kulttuurivaliokunnan vastuuhenkilöinä toimivat valiokunnan puheenjohtaja ja kulttuurisihteeri, joille saa heittää ideoita kiinnostavista tapahtumista myös sähköpostitse.

Mottomme on: kulttuuri kuuluu kaikille! Jos kuulut niihin, jotka saavat allergisia reaktioita sanasta korkeakulttuuri, kehotamme kääntymään viipymättä Kulttuurivaliokunnan puoleen. Porukassa toimiminen madaltaa verenpainetta ja on loppujen lopuksi kehittävämpää kuin kotona löhöily ja äksyily television visailuohjelmille. Toivotamme sinut tervetulleeksi avartamaan kokemusmaailmaasi!

Lisätietoja saat valiokunnan puheenjohtajalta ja kulttuurisihteeriltä, joille voit myös heittää ideoita kiinnostavista tapahtumista.

 

Kulttuurivaliokuntaa koskevat säännöt