maalis
26

26.3.2018 19:00 - 20:00

Liikuntavaliokunta tarjoaa hämisläisille mahdollisuuden harrastaa urheilua hyvässä seurassa ja kokeilla hieman eksoottisempiakin lajeja. Järjestämme osakuntalaisille viikottaiset sählyvuorot, penkkiurheilua (futis- ja jääkiekkomatseja), mikroautoilua, laskettelua, tankotanssia, curlingia, SUPpailua, ratsastusta, miekkailua, suunnistusta, hohtokeilailua, kyykkää ja kaikkia muita liikunnan (tai siihen etäisesti liittyvän toiminnan) muotoja maan ja taivaan väliltä!

Kaikista valiokunnan tapahtumista ilmoitetaan tiedotuslistalla sekä osakunnan ilmoitustaululla, jossa myös ilmoittautumislistat yleensä ovat. Olet tervetullut mukaan yksittäisiin tapahtumiin ja toimintaan laajemminkin. Liikuntavaliokunnan kokouksissa pääset päättämään, minkälaista liikuntaa osakuntalaisille (sinulle) tarjotaan, syömään kokousherkkuja ja tutustumaan muihin osakuntalaisiin. Valiokunnan liikuntatapahtumiin ja kokouksiin osallistuminen on loistava tapa päästä syvemmälle sisään osakuntatoimintaan!

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja saat valiokunnan virkailijoilta, joita ovat valiokunnan puheenjohtaja, liikuntasihteeri, hiihdonjohtaja ja ratamestari.

 

Liikuntavaliokuntaa koskevat säännöt

  • Kirjaudu virkailija-alueelle