Tapahtumia ei löytynyt

Ulkoasiainvaliokunnan päätehtävänä on hoitaa suhteita Hämiksen ulkomaisiin ystävyysjärjestöihin.

Ystävyysjärjestömme ovat:

UAV:n toiminta keskittyy pääosin osakunnan kolmen suurimman juhlan ympärille: maaliskuussa Hämäläisiin pitoihin, heinä–elokuussa kesäjuhliin ja marraskuussa vuosijuhliin. Tehtävämme on kutsua näihin juhliin edustajat ystävyysjärjestöistä, huolehtia heistä koko matkan ajan ja pitää huolta heidän viihtymisestään. Lisäksi valiokunta vastaa kirjeenvaihdosta ystävyysjärjestöihin ja pitää huolta yhteistyön säilymisestä. Osakunnalla on lisäksi Filiae Patriaen ja Sakalan kanssa ystävyysstipendisopimus, ja UAV vastaa tänne tulevien stipendiaattien osakuntatoimintaan perehdyttämisestä.

Vastavuoroisesti ystävyysjärjestömme kutsuvat Hämäläis-Osakunnan edustajia isoimpiin juhliinsa ja muihinkin tapahtumiin. Valiokunnan väellä onkin hyvät mahdollisuudet päästä matkaamaan ulkomaille osakunnan edustustehtäviin.

UAV tarjoaa mielenkiintoista kulttuurivaihtoa ja uusia ystäviä, joiden perinteet ovat todella mielenkiintoisia – varsinkin Baltian maissa meininki on ihan erilaista kuin suomalaisissa osakunnissa.

Lisätietoja saat valiokunnan puheenjohtajalta ja ulkoasiainsihteeriltä.

Matkakertomuksia: 

 

Ulkoasiainvaliokuntaa koskevat säännöt