Viestintävaliokunta hoitaa osakunnan ulkoista ja sisäistä tiedotusta ja tarjoaa samalla luovan työn mahdollisuuksia laidasta laitaan.

Virkailijakuntaamme kuuluvat valiokunnan puheenjohtaja eli tiedottaja, tiedotussihteeri, Hälläpyörän päätoimittaja, toimittajat, valokuvaajat, webmaster ja historioitsija. Kaikki virkailijat valitaan marraskuun yleiskokouksessa. Lisäksi Hälläpyörän omissa tapaamisissa toimittajien joukosta valitaan kuvatoimittaja, toimitussihteeri ja taittajat.
 
Valiokunnassamme toimivat kirjoittavat jäsenlehteemme Hälläpyörään, tekevät kuvituksia, kehittävät nettisivuja ja laativat esitteitä. Lisäksi opastamme tapahtumajärjestäjiä tiedottamaan tapahtumistaan ja toimitamme vuosittain uusille jäsenillemme suunnatun Fuksihämäys-lehden yhteistyössä Koulutusvaliokunnan kanssa.

Hälläpyörä on neljästi vuodessa ilmestyvä osakunnan jäsenlehti. Vuonna 1859 perustettu lehti on Suomen vanhin järjestölehti, johon ovat aikoinaan kirjoittaneet niin Pentti Saarikoski kuin Suvi-Anne Siimeskin. Levikkimme pyörii osakunnan kulloisenkin jäsenmäärän mukaan reilun tuhannen kieppeillä. Lisää lehdestä voit lukea lehden omilta sivuilta.
 
Mukaan vain, vaikka et olisi virkailija!
 
Sinun ei tarvitse olla virkailija osallistuaksesi toimintaamme. Jos olet vähänkään kiinnostunut esimerkiksi kirjoittamisesta, taittamisesta, kuvituksesta tai nettisivuista, ota yhteyttä. Lisätietoja valiokunnasta yleisesti saat puheenjohtajalta (joka on virkanimikkeeltään tiedottaja), ja Hälläpyörän päätoimittaja vastaa mielellään kysymyksiin lehdenteosta.
 

Tiedottajan ja tiedotussihteerin tavoitat henkilökohtaisten sähköpostien lisäksi myös osoitteesta .

 

Viestintävaliokuntaa koskevat säännöt