Marraskuun varsinainen kokous

Päiväys: 13/11/2019
Aika: 17:00  -  20:00

Hämäläis-Osakunnan marraskuun vaalikokous on jo nurkan takana ja kokouksessa haetaan ensi vuoden virkailijoita! Kokous järjestetään osakunnan 4. kerroksen Punaisessa Myllyssä keskiviikkona 13.11. klo 17 alkaen.

Kaikki osakunnan virat ovat haettavana, joten nyt on oikea aika tarttua toimeen ja hankkiutua virkaan uudelle vuosikymmenelle. Kaikkien virkojen lyhyet kuvaukset löytyvät osoitteesta: https://hamalais-osakunta.fi/tule-mukaan/virkailijaksi

Ei hätää, vaikka olisit estynyt tulemaan paikalle. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi virkaa kohtaan etukäteen osakunnan sihteerille sihteeri@hamalais-osakunta.fi. Lisää tietoa viroista voit kysellä myös viran nykyiseltä haltijalta tai päävirkailijoilta!

Jos olet kiinnostunut jostakin kolmesta päävirasta (toiminnanohjaaja, sihteeri tai taloudenhoitaja) tai huoneistomestarin virasta, sinun tulee toimittaa kirjallinen hakemus osakunnan sihteerille. Hakemukset tulee olla sihteerillä viimeistään ennen kuin inspehtori on avannut kokouksen. Osakunnan lokakuun kokous toivoi kuitenkin, että ainakin päävirkojen hakemukset toimitettaisiin jo sunnuntaina 10.11., jotta maanantaina 11.11. voitaisiin järjestää vaalipaneeli. Tällä yritetään välttää keskiviikon kokouksen venymistä.

Osakunnan hallitus taikoo kokoukseen teeillan, joten nälkäisenä ei tarvitse kokoustaa.

Tervetuloa nauttimaan jännittävästä kokoustunnelmasta!