Koulutusvaliokunta järjestää osakunnan uusille jäsenille erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Mukana menossa ovat myös tuutorit. Alta löydät tärkeät päivämäärät!

Mukaan osakunnan arkeen ja  toimintaan pääset ympäri vuoden! Jos alta ei löydy ajankohtaista fuksitapahtumaa, tule rohkeasti mukaan muihin tapahtumiin tai laita viestiä koulutusvaliokunnan virkailijoille!

Tervetuloa mukaan!

Liity mukaan osakunnan viestintäkanaviin.

Syksyn tärkeät päivämäärät

Syyskuussa ma–to klo 14–19 Tehostetut jäsenpäivystykset Pelkkä Osakunnan jäsenmaksun maksaminen ei vielä riitä, vaan jäsenen tulee käydä lisäksi paikan päällä kirjautumassa joka syksy. Tehostetut jäsenpäivystykset pidetään osakunnan kolmannen kerroksen toimistossa syyskuun ajan ma–to klo 14–19. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saat osakuntatarran lisäksi Hämiksen fuksilehden, fuksipassin ja lounaslipukkeen, jolla saat syksyn aikana yhden ilmaisen lounaan toisen kerroksen Osakuntabaarissa.

Yliopiston lukuvuoden avajaiset ja Fuksidisko Bottalla ma 2.9. Moikkaa meitä yliopiston päärakennuksen ständillä päivällä, juhli yhteisosakuntalaisesti illalla Bottalla. Lisätietoja Fuksidiskosta: https://www.facebook.com/events/613237405833437/

Fuksiboolit ti 17.9. ja ke 2.10. klo 18
Koulutusvaliokunta ja tuutorit tarjoilevat boolia ja osakunnan eri toimijat esittäytyvät yllä mainittuina päivinä klo 18 alkaen. Valitse itsellesi paras ilta (taikka useampi!) ja saavu Osakunnan kolmanteen kerrokseen kuulemaan lisää osakuntatoiminnasta. Jää ihmeessä esittelyn jälkeen myös tutustumaan muihin osakuntalaisiin tiistain perinteiseen teeiltaan, jossa tarjotaan ilmaista iltapalaa!

Fuksiaiset pe 4.10.
Syksyn ensimmäiset bileet! Fuksiaisissa tutustut uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin hauskojen rastien merkeissä. Ilta jatkuu kaikille opiskelijoille avoimissa kaudenavajaisissa. Muista pukeutua teeman mukaisesti!

Osakunta-appro pe 11.10.

Osakunnat yhdistävät voimansa ja avaavat ovensa opiskelijoille.Lokakuisena iltana on tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan mahdollisuus kiertää kaikilla osakunnilla ja kerätä seikkailun tiimellyksessä passiin leimoja. Lue lisää täältä: https://www.facebook.com/events/664540340714542/

Fuksien yö pe-la 1.-2.11.
Tänä marraskuisena iltana ei opintoja stressata! Luvassa viikonloppu täynnä hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, leffailua, saunomista ja mitä nyt ikinä rakkaalla osakunnalla keksimmekään.

Fuksihämäys:
Osakunnan joka syksy ilmestyvä tietopaketti uusille jäsenillemme. Fuksihämäys on osakunnan uusille jäsenille suunnattu lehti, joka esittelee paitsi perustietoja osakunnan toiminnasta ja perinteistä, tutustuttaa jo etukäteen Koulutusvaliokuntaan ja osakunnan toimintaan. Fuksihämäystä jaetaan yliopiston Avajaiskarnevaaleilla ja liittymisen yhteydessä osakunnalla.

Fuksipassi ja osakuntanauha
Liittyessäsi osakunnan jäseneksi saat fuksipassin. Keräämällä siihen kuusi merkintää osakunnan tapahtumista (saat merkinnän tapahtumassa paikalla olevalta virkailijalta tai tuutorilta) ja palauttamalla sen yhteystietojesi kanssa osakunnan toimistoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, saat vuosijuhlapäivänä akateemisissa juhlissa käytettävän osakuntanauhan. Mikäli et ole vielä saanut passia, voit hakea sellaisen toimistosta.