Koulutusvaliokunta järjestää osakunnan uusille jäsenille erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Mukana menossa ovat myös tuutorit. Alta löydät tärkeät päivämäärät!

Mukaan osakunnan arkeen ja  toimintaan pääset ympäri vuoden! Jos alta ei löydy ajankohtaista fuksitapahtumaa, tule rohkeasti mukaan muihin tapahtumiin tai laita viestiä koulutusvaliokunnan virkailijoille!

Tervetuloa mukaan!

Liity mukaan osakunnan fuksiryhmään ja muihin viestintäkanaviin.

Syksyn tärkeät päivämäärät

Tehostettu jäsenpäivystys

Fuksiboolit ti 11.9., ke 19.9., ti 25.9., ti 9.10. ja 16.10 klo 18
Koulutusvaliokunta ja tuutorit tarjoilevat boolia ja osakunnan eri toimijat esittäytyvät yllä mainittuina päivinä klo 18 alkaen. Valitse itsellesi paras ilta (taikka useampi!) ja saavu Osakunnan kolmanteen kerrokseen kuulemaan lisää osakuntatoiminnasta. Jää ihmeessä esittelyn jälkeen myös tutustumaan muihin osakuntalaisiin tiistain perinteiseen teeiltaan, jossa tarjotaan ilmaista iltapalaa!

Fuksiaiset pe 21.9.
Syksyn ensimmäiset bileet! Fuksiaisissa tutustut uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin hauskojen rastien merkeissä. Ilta jatkuu kaikille opiskelijoille avoimissa kaudenavajaisissa. Muista pukeutua teeman mukaisesti!

Fuksisitsit pe 12.10.
Hyvää ruokaa, juomaa ja yhteislauluja! Näillä sitseillä opit hämäläiset sitsiperinteet skoolauksineen ja loppuhuutoineen.

Fuksien yö pe-la 2.-3.11.
Tänä marraskuisena iltana ei opintoja stressata! Luvassa viikonloppu täynnä hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, leffailua, saunomista ja mitä nyt ikinä rakkaalla osakunnalla keksimmekään.

Fuksihämäys:
Osakunnan joka syksy ilmestyvä tietopaketti uusille jäsenillemme. Pääset lukemaan lehteä täältä.

Fuksipassi ja osakuntanauha
Liittyessäsi osakunnan jäseneksi saat fuksipassin. Keräämällä siihen kuusi merkintää osakunnan tapahtumista (saat merkinnän tapahtumassa paikalla olevalta virkailijalta tai tuutorilta) ja palauttamalla sen yhteystietojesi kanssa osakunnan toimistoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, saat vuosijuhlapäivänä akateemisissa juhlissa käytettävän osakuntanauhan. Mikäli et ole vielä saanut passia, voit hakea sellaisen toimistosta.