Bittikerhon videopeli-ilta

Päiväys: 09/12/2020
Aika: 18:39  -  20:39

Bittikerho järjestää keskiviikkona 9.12. klo 18 alkaen etätoivepeli-illan. Kovasti toivottu peli on Among Us, joka on indie-videopeli. Pelissä on 4–10 livepelaajaa ja tarkoituksena on korjata avaruusalusta. Joukossanne on kuitenkin ainakin yksi petturi, joka sabotoi avaruusalusta ja eliminoi muita pelaajia. Pelin tarkoituksena on selvittää petturi ennen kuin on liian myöhäistä. Tästä pelistä Bittikerhon puheenjohtaja on ollut viime aikoina erittäin kiinnostunut. Tämän pelin voit ladata ilmaiseksi puhelimellesi ja liittyä mukaan selvittämään petturia. Pelin voit ladata esimerkiksi Google Playsta tai App Storesta ilmaiseksi. Myös Steamistä löytyy pienellä maksulla sama peli tietokoneelle. Jos peli ei ole sinulle aiemmin tuttu, niin esimakua pelistä näet täältä: https://www.youtube.com/watch?v=NSJ4cESNQfE

 

Vaadittava taitotaso: Omaksut pelin helpot ohjeet ja säännöt melko pienellä vaivalla. Osaat ladata pelin kännykällesi ja pelata kännykällä videopelejä. Uskallat puhua tai kirjoittaa muille pelaajille.

 

Keskustelukanavana pelin aikana käytetään Bittikerhon omaa Discord-kanavaa, johon voit liittyä heti: https://discord.gg/MyMHDXp.

 

Tapahtumassa noudatetaan osakunnan turvallisemman tilan periaatteita ja yhteyshenkilönä toimii Bittikerhon puheenjohtaja 2020 Maria Anttila, maria.helsinki.fi tai 0400 909 230. Jos koet häirintää tai epämiellyttäviä tilanteita, ilmoitathan siitä Hämäläis-Osakunnan häirintätilannelomakkeen kautta (https://hamalais-osakunta.fi/yhteystiedot/palaute-ja-hairintalomakkeet) tai suoraan minulle. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, niin vastaan mielelläni kysymyksiin. Myös aiemmin mainitut sähköiset kommunikointiväylät ovat käytössä.

 

Lisätietoja:
Maria Anttila, Bittikerhon puheenjohtaja
maria.anttila@helsinki.fi