Koivuniemi – Hämiksen oma kesähuvila

Voit pyytää Koivuniemen Telegram-ryhmään linkin esimerkiksi kesäisännältä! Katso myös Koivuniemen Facebook-ryhmä! Ryhmistä löydät kesäisäntien ja kesäpaikkavastaavan yhteystiedot, tarkempia tietoja tapahtumista ja esimerkiksi kimppakyyti-ilmoituksia!

Kesäisäntinä ovat kesäkuussa Ville Hänninen, heinäkuussa Michaela Kiianmies ja elokuussa Nuutti Mäkinen (0407472111).

Koivuniemi on kesäkuusta elokuun loppuun saakka vapaasti jäsenten käytettävissä. Ilmoitathan saapumisestasi kulloisellekin kesäisännälle. Kukin Hämiksen jäsen saa ottaa mukaansa Koivuniemeen yhden avecin. Arkena Koivuniemessä on rauhallista, viikonloppuisin on isompia tapahtumia. Useimpiin viikonloppuihin on ennakkoilmoittautuminen nettilomakkeessa.


Koivuniemi on osakunnan kesäpaikka Hausjärven Oitissa, noin tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Osakunnan toiminta siirtyy kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka Koivuniemeen ja se on vapaasti osakuntalaisten käytettävissä koko kesän. Koko tuon ajan Koivuniemessä on paikalla kesäisäntä, joka vastaa paikan toiminnasta ja ylläpidosta. Kerhot ja valiokunnat järjestävät lisäksi toimintaa lähes joka viikonloppu!

Huvila majoittaa noin 40 ihmistä kerrallaan ja tarjoaa majoitustilojen lisäksi sähkön, juoksevan veden, toimivan keittiön sekä olohuoneen televisioineen. Koivuniemessä on käytössä palju, rantasauna ja grillikatos. Vesivessaa Koivuniemessä ei ole, mutta pihapiiristä löytyy kaksi huussia.

Kesäisin Koivuniemeen voi saapua koska tahansa, mutta paikalla olevalle kesäisännälle on hyvä ilmoittaa tulosta, jotta hän osaa varautua majoittuvien ihmisten määrään. Koivuniemi sijaitsee Hausjärven Oitissa, ja helpoiten paikalle pääset taajamajunalla Riihimäeltä ja jäämällä pois Oitin asemalla. Asemalta on noin parin kilometrin kävely Koivuniemeen. Mikäli olet ensikertalainen, voit kysyä kesäisänniltä tai kesäpaikkavastaavilta tarkan osoitteen ja muita ohjeita!

Kesäpaikan toimintaa ohjaa vuoden ympäri kesäpaikkavastaava. Mikäli keksit ideoita kesäpaikan uudistamiseksi, ohjaa ideasi hänelle!

Koivuniemen tapahtumista ja siellä järjestettävästä ohjelmasta viestitään säännöllisesti osakunnan eri viestintäkanavissa.

 

Kiikarissa rento kesätyö?

Hämäläisten ylioppilassäätiö valitsee Koivuniemen kesäisännät maalis–huhtikuun vaihteessa osakunnan hallituksen esityksen pohjalta.  Kesäisännän tehtäviä ovat muun muassa vieraiden viihtymisestä huolehtiminen, Koivuniemen siistinä pitäminen, saunan lämmittäminen ja muunlaiset mökkipuuhat. Kesäksi valitaan kolme kesäisäntää ja kukin viettää Koivuniemessä yhden kuukauden.

Mikäli sinua kiinnostaa mukava kuukauden kesätyö, seuraa osakunnan sähköpostilistaa helmi–maaliskuun aikoihin ja lähetä hakemus!

Kesä 2022

Aikataulusta huolimatta Koivuniemi on avoin kaikille aina, halusi osallistua kerhon järjestämään toimintaan tai ei.

3.-5.6. Koivuniemen avajaisviikonloppu

10.-12.6. Toistaiseksi ei tapahtumia

17.-19.6. Hämäläis-Osakunnan Tanssijat ja Hämäläis-Osakunnan Laulajat

24.-26.6. Juhannus

1.-3.7. Pelikerho

8.-10.7. Tavastia ry 

15.-17.7. Hämäläis-Osakunnan Reserviläiset

22.-24.7. Kesäretki

29.7.-31.7. Juristikerho

5.-7.8. Virkailijaviikonloppu

12.-14.8. Rapujuhlat ja Oktoberfest

19.-21.8. Oittirock

26.-27.8. Juristikerhon fuksiviikonloppu

27.8.-28.8. Hämäläis-Osakunnan Tanssijat