Koivuniemi – Hämiksen oma kesähuvila

Koivuniemen Facebook-ryhmästä löydät kesäisäntien ja kesäpaikkavastaavan yhteystiedot, tarkempia tietoja tapahtumista ja esimerkiksi kimppakyyti-ilmoituksia! Kesän 2021 aikataulun löydät tämän sivun alaosassa!

Viimeisimmät päivitykset ohjeistuksiin, suosituksiin ja muihin varotoimenpiteisiin Koivuniemessä koronapandemiaan liittyen löydät täältä.

Kesäisäntinä ovat kesäkuussa Sanna Porkka, heinäkuussa Alexia Mikkola (045 635 5562) ja elokuussa  Veikka Valtanen (040 968 7954).


Koivuniemi on osakunnan kesäpaikka Hausjärven Oitissa, noin tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Osakunnan toiminta siirtyy kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka Koivuniemeen ja se on vapaasti osakuntalaisten käytettävissä koko kesän. Koko tuon ajan Koivuniemessä on paikalla kesäisäntä, joka vastaa paikan toiminnasta ja ylläpidosta. Kerhot ja valiokunnat järjestävät lisäksi toimintaa lähes joka viikonloppu!

Huvila majoittaa noin 30 ihmistä kerrallaan ja tarjoaa majoitustilojen lisäksi sähkön, juoksevan veden, toimivan keittiön sekä olohuoneen televisioineen. Koivuniemessä on käytössä rantasauna ja grillikatos. Vesivessaa Koivuniemessä ei ole, mutta pihapiiristä löytyy kaksi huussia.

Kesäisin Koivuniemeen voi saapua koska tahansa, mutta paikalla olevalle kesäisännälle on hyvä ilmoittaa tulosta, jotta hän osaa varautua majoittuvien ihmisten määrään. Koivuniemi sijaitsee Hausjärven Oitissa, ja helpoiten paikalle pääset taajamajunalla Riihimäeltä ja jäämällä pois Oitin asemalla. Asemalta on noin parin kilometrin kävely Koivuniemeen. Mikäli olet ensikertalainen, voit kysyä kesäisänniltä tai kesäpaikkavastaavilta tarkan osoitteen ja muita ohjeita!

Kesäpaikan toimintaa ohjaa vuoden ympäri kesäpaikkavastaava. Mikäli keksit ideoita kesäpaikan uudistamiseksi, ohjaa ideasi hänelle!

Koivuniemen tapahtumista ja siellä järjestettävästä ohjelmasta viestitään säännöllisesti osakunnan eri viestintäkanavissa.

 

Kiikarissa rento kesätyö?

Hämäläisten ylioppilassäätiö valitsee Koivuniemen kesäisännät maalis–huhtikuun vaihteessa osakunnan hallituksen esityksen pohjalta.  Kesäisännän tehtäviä ovat muun muassa vieraiden viihtymisestä huolehtiminen, Koivuniemen siistinä pitäminen, saunan lämmittäminen ja muunlaiset mökkipuuhat. Kesäksi valitaan kolme kesäisäntää ja kukin viettää Koivuniemessä yhden kuukauden.

Mikäli sinua kiinnostaa mukava kuukauden kesätyö, seuraa osakunnan sähköpostilistaa helmi–maaliskuun aikoihin ja lähetä hakemus!

Kesä 2021

Aikataulusta huolimatta Koivuniemi on avoin kaikille aina, halusi osallistua kerhon järjestämään toimintaan tai ei.

4-6.6. Toistaiseksi ei tapahtumia

11-13.6. Toistaiseksi ei tapahtumia

18-20.6. HOres

25-27.6. Juhannus

2-4.7. Hämäläiset Pidot

9-11.7 Juristikerhon kesäviikonloppu

16-18.7 Yhteisosakuntalaiset kesäjuhlat

23-25.7. Fuksimökki

30.7.-1.8. Virkailijavaihto vuoden 2020 ja 2021 virkailijoille

6-8.8. Kesäretki

13-15.8. Hämäläis-Osakunnan Tanssijat

20-22.8. Hämis-SatO -viikonloppu

27.-28.8. Juristikerhon fuksiviikonloppu

28.8.-29.8. Toistaiseksi ei tapahtumia