Koivuniemi – Hämiksen oma kesähuvila

Koivuniemi on osakunnan kesäpaikka Hausjärven Oitissa, noin tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Osakunnan toiminta siirtyy kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka Koivuniemeen ja se on vapaasti osakuntalaisten käytettävissä koko kesän. Koko tuon ajan Koivuniemessä on paikalla kesäisäntä, joka vastaa paikan toiminnasta ja ylläpidosta. Kerhot ja valiokunnat järjestävät lisäksi toimintaa lähes joka viikonloppu!

Huvila majoittaa noin 30 ihmistä kerrallaan ja tarjoaa majoitustilojen lisäksi sähkön, juoksevan veden, toimivan keittiön sekä olohuoneen televisioineen. Koivuniemessä on käytössä rantasauna ja grillikatos. Vesivessaa Koivuniemessä ei ole, mutta pihapiiristä löytyy kaksi huussia.

Kesäisin Koivuniemeen voi saapua koska tahansa, mutta paikalla olevalle kesäisännälle on hyvä ilmoittaa tulosta, jotta hän osaa varautua majoittuvien ihmisten määrään.

Kesäpaikan toimintaa ohjaa vuoden ympäri kesäpaikkavastaava. Mikäli keksit ideoita kesäpaikan uudistamiseksi, ohjaa ideasi hänelle!

Koivuniemen tapahtumista tiedotetaan osakunnan tiedotuskanavilla, mutta parhaiten Koivuniemen menosta pysyt kartalla liittymällä Koivuniemen Facebook-ryhmään.

Kiikarissa rento kesätyö?

Hämäläisten ylioppilassäätiö valitsee Koivuniemen kesäisännät maalis–huhtikuun vaihteessa osakunnan hallituksen esityksen pohjalta.  Kesäisännän tehtäviä ovat muun muassa vieraiden viihtymisestä huolehtiminen, Koivuniemen siistinä pitäminen, saunan lämmittäminen ja muunlaiset mökkipuuhat. Kesäksi valitaan kolme kesäisäntää ja kukin viettää Koivuniemessä yhden kuukauden.

Mikäli sinua kiinnostaa mukava kuukauden kesätyö, seuraa osakunnan sähköpostilistaa helmi–maaliskuun aikoihin ja lähetä hakemus!