Sijainti

Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6D, 00100 Helsinki

Hämäläisten talo on Hämäläisten ylioppilassäätiön omistama punatiilinen rakennus Urho Kekkosen kadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Suurin osa talosta on vuokrattu toimistotiloiksi ja talon katutaso liike- ja ravintolakäyttöön. Hämäläis-Osakunnan neljän kerroksen omat tilat ja Osakuntabaari D-rapussa ja kirjasto sijaitsee A-rapun ylimmässä kerroksessa.

Pääsy osakunnalle

Osakunnalle kuljetaan pääsääntöisesti Tiketin liikkeen vierestä löytyvän ajoportin ja sisäpihan kautta. Reitti on kaikille avoin osakunnan päivystysaikoina ja osakunnan muina aukioloaikoina magneettiavaimella:

Päivystysajat ks. täältä
Osakunnan aukioloajat magnettiavaimella ma-su klo 7.00-23.00

Näin kuljet sisäpihan kautta: mene sisään ajoportista, jossa lukee ”Hämäläis-Osakunta”, käänny ensimmäisellä sisäpihalla oikealle, jossa on rautaportti, jonka yllä lukee ”Hämäläis-Osakunta”. Jos portti on suljettu, paina summerinappia ja kävele portaita suoraan ylös. Tulet toiselle sisäpihalle, josta pääset osakunnalle. (Toisen sisäpihan ovella tarvitset magneettiavainta, jos tulet päivystysaikojen ulkopuolella).

Jäsenen liikkumista rapussa helpottaa suuresti magneettiavaimen hankkiminen – se kannattaakin hankkia heti, kun kirjautuu jäseneksi opiskelujen alussa! Magneettiavain on lunastettavissa 15 euron käteispanttia vastaan toiminnanohjaajalta, joka on tavattavissa päivystysaikoina.