Tiedotuskanava Telegramissa

Hämäläis-Osakunnalla on tiedotuskanava Telegramissa, jossa ilmoitetaan osakunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Myös viikkotiedote jaetaan maanantaisin tiedotuskanavan kautta. Pääset liittymään kanavalle hakemalla Telegramista @hotiedotus tai osoitteella https://t.me/hotiedotus. Hämiksellä on myös Telegram-ryhmiä vapaata keskustelua varten, joihin liittymisestä voit kysyä virkailijoilta!

Sähköpostilista

Hämäläis-Osakunnalla on oma postituslista, jonka avulla ilmoitetaan osakunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Maanantaisin osakuntalaisten sähköposteihin kilahtaa viikkotiedote, josta selviää tulevien viikkojen tärkeimmät asiat.

Sähköpostilistalle liittyminen

Osakunnan sähköpostilistalle liittyminen onnistuu lähettämällä ilmoittautumissähköposti yliopiston postilista-automaatille osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jätä viestin aihe tyhjäksi. Kirjoita viestin tekstiosaan ensimmäiselle riville yksinkertaisesti: subscribe ho-tiedotus oma@sähköpostiosoite.fi

Sähköpostilistalta eroaminen

Jos haluat jostain syystä poistua sähköpostilistalta, lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi ja kirjoita viestin tekstiosaan: unsubscribe ho-tiedotus oma@sähköpostiosoite.fi.

Hämäläis-Osakunta somessa:

Seuraa Osakunnan somekanavia ja liity osakunnan Facebook-ryhmään:

Facebook Hämäläis-Osakunta 

Facebook-ryhmä Hämäläis-Osakuntalaiset

Instagram @hamalaisosakunta