Edustajistovaaleihin Hämiksen edustajana?

Päiväys: 08/09/2020
Aika: 19:30  -  20:30
Edustamaan Hämistä HYYhyn, lähde ehdokkaaksi!
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajistovaalit ova täällä taas! Nyt on ehdokkaiden keruun aika ja juuri sinä voisit olla hyvä ehdokas Hämikseltä ajamaan Hämiksen ja muiden osakuntien etua edustajistossa.
Tiistaina 8.9. ja 15.9. klo 19.30 (3. kerros) teeillan yhteydessä on mahdollisuus tulla keskustelemaan edustajistosta, vaaleista, ehdokkuudesta, Unionista tai muusta tähän liittyvästä aiheesta ja paikalla on Hämäläis-Osakunnan vaalipäällikkö vastaamassa kysymyksiin. Tilaisuus on rento ja osallistua voi matalalla kynnyksellä. Niin fuksit kuin vanhemmatkin opiskelijat ovat toivottuja ehdokkaita. Paikan päällä voi ilmoittautua ehdokkaaksi, jos tietää jo olevansa innostunut tai innostuu illan aikana ehdokkuudesta.
Hämäläis-Osakunnan ehdokasasettelu päättyy alle kahden viikon päästä perjantaina 18.9. ja edustajistovaalien äänestyspäivät ovat 28.-30.10. ja 2.-4.11.
Jos et pääse paikalle tai haluat laittaa viestiä muuten edustajistosta tai vaaleista, niin yhteyttä voit ottaa Hämäläis-Osakunnan vaalipäällikköön Maria Anttilaan (maria.anttila@helsinki.fi)