Excursio Limeksen approon

Päiväys: 04/10/2023
Aika: 16:45  -  23:59

Limeksen Appro järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2007 ja tänä vuonna opiskelijat kerääntyvät Helsingin keskustaan lokakuun ensimmäisenä keskiviikkona jo seitsemännentoista kerran. Tapahtumassa osallistujat kiertävät suorituspaikkoja, joista kerätään leimoja suorituskorttiin.

Tänä vuonna pääset approilemaan myös Limeksen approlle hämisläisten kanssa! Approlipun hinta Hämiksen kautta on 18 € (lippujen ostohinta meille), Hämiksen lähtö- ja jatkopaikka on Apollo ja lippuja on kahteen eri lähtöön: klo 16:45 ja klo 17:15.

Approlipun hinta sisältää suorituspassin, haalarimerkin, rannekkeen Apollon jatkoille sekä Apollon narikan. Hämiksen lippujen ostajille luodaan oma Telegram-ryhmä, jolloin on helppo myös etsiä Hämis-tuttuja appron aikana! 

Hämiksen liput ovat fyysisiä lippuja ja ne myydään suoraan toimistolta päivystysaikoina (ei tuutorien päivystyksestä). Liput ovat myynnissä maanantaista 11.9. alkaen. Fyysinen lippu tulee vaihtaa appropäivänä rannekkeeseen ja suorituskorttiin Apollossa lähtöaikana. Huomioithan, että lippuja ostaaksesi sinun tulee kirjautua Hämiksen jäseneksi viimeistään lippuja ostaessasi!

Lisätietoa: http://appro.limes.fi/.