Fuksimökki

Päiväys: 09/10/2020 - 11/10/2020
Aika: 15:00  -  18:00
Lokakuussa koittaa mahdollisuus saada ensikosketus Hämäläis-Osakunnan iki-ihanaan kesäpaikkaan, Koivuniemeen! Koivuniemi sijaitsee Hämiksen kanta-alueella Hausjärven Oitissa, lähellä Riihimäkeä. Koivuniemi on kesä-elokuussa Hämäläis-Osakunnan jäsenten jatkuvassa käytössä, ja sitä ylläpitää kuukausittain vaihtuva kesäisäntä. Fukseille tarjotaan kuitenkin tämä harvinainen mahdollisuus nauttia huvilasta myös kauden ulkopuolella! Viikonloppua fuksien kanssa tulevat viettämään Koulutusvaliokunta ja tuutorit. Fuksimökki kustantaa 10€/osallistuja.
Koivuniemessä on:
– mökkimeinikiä ja grillailua
– järvi ja rantasauna
– sähköt, tv, juokseva lämmin vesi ja wlan
– biletystä, musiikkia ja juomapelejä
– keittiötilaa kokkailulle
Koivuniemessä ei ole:
– vesivessaa
– kiirettä
– talvea
Koronasyistä ja tilan rajallisuuden vuoksi mukaan mökkiviikonloppuun mahtuu 30 fuksia. Voit ilmoittautua koko viikonlopuksi, pe-la-väliksi tai la-su-väliksi. Ilmoittautuminen aukeaa 28.9. klo 12, ja linkki ilmoittautumislomakkeelle ilmestyy tähän tapahtumakuvaukseen etukäteen. Mikäli vain yhdeksi yöksi tulijoita ilmoittautuu, avaamme ilmoittautumisen uudelleen 29.9. klo 12, jolloin jaossa ovat jäljelle jääneet pe-la- ja la-su-välien yhden yön paikat. Paikat tulevat menemään nopeasti, joten kehotamme olemaan valmiina asemissa, kun ilmoittautuminen aukeaa! Paikkojen täyttyä paitsi jääneet voivat myös ilmoittautua varasijoille osoitteessa toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi, sillä peruutuksia tulee lähes aina.
Valitettavasti suuren fuksimäärän vuoksi tällä kertaa mökille mukaan ei mahdu civiksiä tapahtuman järjestäjiä lukuunottamatta. Toivottavasti pääsemme kuitenkin pian taas järjestämään suurempia tapahtumia, joissa kaikilla on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä.
Mukaan tarvitset pyyhkeen ja makuupussin/liinavaatteet, uimapuvun halutessasi, lämpimiä vaatteita sekä ruokaa. Ilmoitamme myöhemmin osallistujille, mitkä ruuat järjestyvät talon puolesta ja mitkä tuodaan itse. Juomatarjoilu on saatavilla talon puolesta. Viikonlopun aikana tullaan järjestämään biletyksen lisäksi muita mukavia aktiviteetteja, kuten ulkopelailua ja leffan katselua.
Välttääksemme julkisen liikenteen käyttöä isona porukkana ja tehdäksemme ensimmäisestä matkasta Koivuniemeen fukseille mahdollisimman mutkattoman, siirrymme tilausbussilla Koivuniemeen perjantaina. Lähtö on klo 16 Tavastian edestä. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee yhteislähtöön!
Menomatkalla bussi myös pysähtyy ruokakaupalla, jolloin on mahdollisuus ostaa viikonlopun ruuat. Niille, joille yhteislähdön aika ei sovi tai jotka tulevat vain la-su-väliksi, lähetämme erikseen saapumisohjeet sähköpostitse. Koivuniemeen ja sieltä takaisin pääsee helposti lähijunilla. Sunnuntaina pois lähtijöille järjestetään myös bussikyyti, joka lähtee Koivuniemestä kohti Helsinkiä klo 18 ja on siis viimeistään klo 20 osakunnalla.
Huom! Jotta voisimme taata kaikkien osallistujien turvallisuuden, noudatathan seuraavia ohjeita:
– Älä lähde sairaana tai hengitystieoireisena mukaan Koivuniemeen. Peruuttamisesta ei koidu kustannuksia. Lähetä sairastumisestasi tieto mahdollisimman ajoissa osoitteeseen toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi, niin vapautamme paikkasi toiselle halukkaalle.
– Harkitse osallistumista tarkasti, jos kuulut koronan riskiryhmään.
– Huolehdi erittäin hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
– Käytä käsidesiä bussissa ja pese kädet välittömästi saapuessasi Koivuniemeen.
– Vältä tarpeetonta lähikontaktia muihin ihmisiin.