Fuksipiknik

Päiväys: 28/08/2022
Aika: 17:12

Hei opiskelija! Aloitatko tänä syksynä uudet opinnot? Tai oletko ehkä aloittanut opinnot jo jokunen vuosi sitten, mutta haluat tänä vuonna korkata uudet opiskelijaympyrät? Tule tutustumaan Hämikseen fuksipiknikin muodossa!

Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan fuksipiknikille tutustumaan uusiin osakuntakavereihin jo ennen lukuvuoden alkua! Piknikillä pääset aloittamaan opiskeluelämän rennosti eväiden, jutustelun ja vaikkapa seurapelien muodossa. Hämis tuo piknikviltit ja eväät, joten sinun ei tarvitse tuoda kuin itsesi. Tule rohkeasti yksin, tai tuo kaverit mukanasi – ihan miten haluat! Me Hämiksellä odotetamme innolla, että pääsemme tutustumaan vuoden 2022 fukseihin!

Tapahtuman yhteydessä voit halutessasi myös kirjautua jäseneksi.
Hämäläis-Osakunta on 369-vuotias poikkitieteellinen opiskelijajärjestö. Toivotamme kaikki Helsingin yliopiston uudet ja vanhat opiskelijat tervetulleiksi tutustumaan toisiinsa ja osakuntaan piknikin muodossa 28.8. klo 17 alkaen Lastenlehdon puistoon. Hämäläisyys ei ole missään tapauksessa edellytys osakunnan toiminnassa, mutta mikäli olet esimerkiksi juuri muuttanut Helsinkiin, tartu tilaisuuteen löytää palanen kotia Kampin sydämestä!

Lastenlehdon puisto sijaitsee Helsingin Kampissa, ja helpoiten pääset paikalle esimerkiksi metrolla.

MITÄ? Poikkitieteellinen opiskelijatapahtuma piknik-versiona
MISSÄ? Lastenlehdon puisto Kampissa, Ruoholahdenkadun ja Lapinlahdenkadun risteämässä.
MILLOIN? 28.8. klo 17 alkaen
MIKSI? Koska uudet fuksit ovat tärkeitä ❤