Hämiksen Wappu

Päiväys: 30/04/2024 - 01/05/2024
Aika: 20:29  -  04:29

LEGENDAARISET HÄMIKSEN WAPPUBILEET OVAT TÄÄLLÄ TAAS!

Hämiksen Wappu tarkoittaa neljän kerroksen bileitä, live-esiintyjiä, DJ:tä, tanssia, haalareita, lakkeja ja iloista juhlakansaa! Wappuna pääset Hämiksen ytimeen; sauna lämpenee ja karaoke on avoinna koko illan, yöruokaa ja isännän palveluita unohtamatta.

Illan live-esiintyjistä tulee myöhemmin lisätietoja!

Vappuna ovet avautuvat klo 20:00, ja sisään pääsee klo 01:00 asti sisäpihan kautta. Huomioithan, että sisäänpääsyn takaraja on ehdoton – tulethan siis ajoissa paikalle! Sisäänpääsy edellyttää henkilöllisyystodistusta, opiskelijakorttia, Kide.appista ostettua lippua ja Hämiksen jäsenlipun ostaneilta myös jäsentarraa (muistathan kirjautua jäseneksi toimistossa päivystysaikoina ennen tapahtumaa!).

Mikäli missasit lipunmyynnin – ei hätää! Pikkulinnut lauloivat, että lippuja on myynnissä vielä ovella (hyvin) rajattu määrä pienellä lisämaksulla.

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899, ja heidät tunnistat tapahtuman aikana huomioliiveistä.. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä: hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/yhdenvertaisuus. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin ja käyttäydyt asiallisesti sekä reilusti muita kohtaan. Huumausaineet ovat tapahtumassa ehdottomasti kiellettyjä. Hämäläis-Osakunnan tilat ovat valitettavasti esteelliset.

Lämpimästi tervetuloa Hämiksen legendaarisimpaan tapahtumaan!

MITÄ? HÄMIKSEN legendaarinen WAPPU
MISSÄ? Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
MILLOIN? Tiistaina 30.4. Ovet klo 20:00-01:00
MIKSI? WAPPU
DC? HAALARIT (VAPAAEHTOINEN) + YO-LAKKI (VAPAAEHTOINEN) + WAPPU
LIPUT? Kide.app to 4.4. klo 13:00 Hämäläis-Osakunnan jäsen 12 € / Muu korkeakouluopiskelija 18 €

Lisätiedot: Olavi Pakola / toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi