HO SKI- Hämiksen laskettelureissu

Päiväys: 24/03/2023 - 26/03/2023

HO SKI GOES HIMOS 24.–26.3.

Oletko haaveillut laskettelureissusta, mutta seuraa ei tahdo löytyä? Etkö halua olla erossa osakuntakavereista yhtäkään viikonloppua? Meillä on sinulle ratkaisu! HO SKI on Hämiksen henkiin herätetty laskettelureissu, jonka ensimmäinen matka suuntautuu legendaariselle Himokselle!

Reissu järjestetään perjantaista sunnuntaihin 24.–26.3.2023. Himoksella majoitutaan tilavassa 240 m^2 huvilassa, jossa käytössämme on muun muassa iso sauna ja ulkoporeamme – tekemistä siis riittää laskettelurinteiden ulkopuolellakin! Huvila majoittaa noin 30 hämisläistä, mutta ei hätää – vieressä on 10 hlö mökkejä, joita saamme tarvittaessa käyttöömme!

Lähtö tapahtuu Hämiksen edestä perjantaina klo 11:30. Täten lasketteluun jää aikaa vähintään perjantai-ilta ja lauantai. Sunnuntain paluuaikataulu tarkentuu vielä lähempänä.

Himos sijaitsee Jämsässä, n. 3 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja sinne suunnataan bussikuljetuksella Hämikseltä. Himos on perustettu vuonna 1984, ja kotisivujensa mukaan Himos on hissiliikevaihdoltaan Suomen 4. suurin keskus.

Matkan hinta on Hämiksen jäsenelle osakunnan avokätisen sponsoroinnin ansiosta enintään 90 €, sisältäen bussikuljetuksen ja majoituksen. Maksu kerätään bussissa menomatkalla. Yhden päivän hissilippujen hinnat Himoksella lähtevät n. 40 eurosta.

WINTERFEST

Himoksella on samaan aikaan myös Winterfest, joka alkaa päivää aikaisemmin torstaina ja päättyy meidän saapumispäivänä perjantaina.

Winterfest lupaa meille seuraavaa: “Tämä Suomessa ennennäkemätön konsepti yhdistää uudella mielenkiintoisella tavalla villit afterski- ja mökkibileet, laskettelun, livemusiikin sekä talviaktiviteetit. Olitpa etsimässä vuosisadan bileitä, festivaalirakkautta, uusia ystäviä tai suosikki artistisi live-showta, löydät sen varmasti Himos Winterfest 2023 tapahtumasta.”

HO SKI -reissulle lähtijät saavat ostaa festariliput päivää ennen muita! Lipun hinta perjantaille on 59 € ja ne ostetaan erikseen. Liput myydään erillisen linkin kautta, joka jaetaan hämisläisille vielä myöhemmin. Hämisläisten lipun hintaan kuuluu festarihaastapassi, joka muille festarikävijöille maksaa 12 €! Liput Hämiksen kiintiössä ovat myynnissä 16.1.-23.1, jonka jälkeen ne vapautuvat kaikille myyntiin – tällöinkin toki hämisläiset voivat vielä ostaa lippuja, mutta nämä saatetaan viedä käsistä.

Festareilla esiintyy perjantaina ainakin Cledos, DJs From Mars, Costi, Aste ja Abreu! Artistikattaus myös päivittyy edelleen.

Reissullelähtijöiden erityisenä etuna maanantaihin 16.1. mennessä reissulle ilmoittautuneiden kesken arvotaan KAKSI ILMAISTA 2 PV FESTARILIPPUA. Arvontaan osallistut automaattisesti ilmoittautumalla reissulle mukaan 16.1. mennessä!

Himoksella on myös legendaarinen areena, jossa esiintyy kyseisenä viikonloppuna William, Bizi ja monen hämisläisen suosikki Maija Vilkkumaa!

Ilmoittautumisella sitoudut reissuun, mutta et joudu vielä ilmoittautuessasi maksamaan mitään!

Mukaan kannattaa lähteä rohkeasti, olit sitten kokenut laskija, vasta-alkaja tai lähinnä kiinnostunut mökkireissusta kavereiden kanssa! Himokselta löytyy kaikille omanlaista tekemistä, ja parhaat bileet käydään tunnetusti mökissä laskettelupäivän jälkeen.

Tervetuloa mukaan palauttamaan Hämis laskettelukartalle!

Lisätietoja reissusta saat Helmiina Latvaselta (0401733884) ja Ville Hänniseltä (0403527952).

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni reissun aikana osallistujille myöhemmin tarkennettavalla tavalla. Häirintätilanteista voit aina ilmoittaa myös lomakkeella, jonka löydät Hämäläis-Osakunnan nettisivuilta.

MITÄ? HO SKI GOES HIMOS

MISSÄ? Himos, Jämsä

MILLOIN? Perjantaista sunnuntaihin 24.-26.3.

MIKSI? After ski on harmaa rinne

DC? Älä jäädy

ILMO? Nettilomake: https://hamis.nettilomake.fi/form/14535, Hinta max 90 €