HORes-marssi 9.5.

Päiväys: 09/05/2024
Aika: 12:12  -  19:00

Haluatko haastaa itseäsi? Entäpä viettää iltapäivää nauttien kävelyvauhdissa keväisistä merellisistä nähtävyyksistä Helsingissä ja Itä-Espoossa? Vastauksien laadusta riippumatta olet jälleen tervetullut osallistumaan HOResin järjestämälle marssille torstaina 9.5. ja marssin jälkeen huoltamaan itseäsi Hämäläis-Osakunnalle Hikiälle ainakin saunomisen ja pienten virvokkeiden merkeissä.

Marssi lähtee klo 12 Mannerheimin ratsastajapatsaan edustalta ja tarkoituksena on marssia noin 25 km paluun ollessa Hämikselle arviolta puoli kuuden aikoihin. Mikäli matka kuulostaa pitkältä, voi matkan varrelta liittyä mukaan ja marssia lyhyemmän matkaa. Marssin aikana pidetään pidempiä ja lyhyempiä marssitaukoja.

Päälle laita mukavat vaatteet ja jalkaan kengät, jotka eivät hierrä ja uskoisit selviäväsi niillä marssista. Mukaan ota vettä.

Marssi liittyy RESULin (Reserviläisurheiluliiton) Four Day March -etämarssitapahtumaan. HOResin kanssa on yhdessä marssimassa Akateeminen maanpuolustusyhdistys – ARU ry.

Tämä on loistava tilaisuus lähteä haastamaan itseään matalalla kynnyksellä, ketään ei jätetä matkalle. HOResin tapahtumassa ei tarvitse olla reserviläinen, mutta haittaakaan siitä ei ole. Osallistujamäärien ja tarjoilujen kartoittamiseksi suositellaan täytettäväksi oheinen ilmoittautumislomake tästä. Seuraa tiedotusta! Kysymyksien ilmaantuessa ota epäröimättä yhteyttä: hores@hamalais-osakunta.fi