Ilveshiihto 2021

Päiväys: 04/03/2021 - 07/03/2021
Aika: 09:00  -  21:00

Ilmoittautuminen Hämiksen jäsenille alkaa torstaina 11.2. klo 12:

RYHMÄ A, TO-PE:
https://hamis.nettilomake.fi/form/10936

RYHMÄ B, LA-SU:
https://hamis.nettilomake.fi/form/10938

Ilveshiihto on Hämäläis-Osakunnan viestihiihto Hämeen halki. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kahdessa osassa, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Ensimmäiset lähtevät torstaina ja palaavat perjantaina, seuraavat hiihtävät lauantaista sunnuntaihin. Lisäksi porukka on jaettu kummallakin kerralla kahteen minibussiin, jotka toimivat samalla huoltoautoina.

Yhteen bussiin otetaan kuskin ja suunnistajan/hiihdonjohtajan lisäksi viisi osallistujaa. Täten yhdessä bussissa matkustaa yhteensä 7 henkilöä. Hiihtäessä tulee pitää huolta turvaväleistä eivätkä kaksi erillistä porukkaa saa sekoittua.

Ryhmä A:
– Lähtö osakunnalta torstaiaamuna klo 8.30 kahdella minibussilla
– Hiihtoreitti: Kärkölä – Lammi – Auttoinen – Luopioinen
– Yöpyminen Lammilla liikuntasalissa. Molempien bussien osallistujat majoittuvat samassa salissa, mutta porukoiden välillä on runsas turvaväli. Lisäksi osakunta tarjoaa kasvomaskeja ja käsidesiä käyttöön läpi tapahtuman.
– Paluu Helsinkiin perjantai-iltana

Ryhmä B:
– Lähtö osakunnalta lauantaiaamuna klo 8.30 kahdella minibussilla
– Hiihtoreitti: Sahalahti – Länkipohja – Kuorevesi – Mänttä-Vilppula
– Yöpyminen Längelmäellä. Majoitus on vielä auki, mutta se tapahtuu todennäköisesti joko yhdessä tilavassa mökissä tai kahdessa pienemmässä mökissä. Kaksi porukkaa pidetään kuitenkin erillään. Lisäksi osakunta tarjoaa kasvomaskeja ja käsidesiä käyttöön läpi tapahtuman.
– Paluu Helsinkiin sunnuntai-iltana

Tapahtumaan otetaan ensisijaisesti osakunnan jäseniä. Ilmoittautuminen Hämiksen jäsenille aukeaa torstaina 11.2. klo 12. Jos paikkoja jää, muut voivat ilmoittautua perjantaina 12.2. klo 12 alkaen.

Iloinen laturetkemme pitää sisällään molemmilla ryhmillä noin 80 kilometriä. Määrää ei kannata säikähtää, koska matkamme varrella on säännöllisin väliajoin huoltoautojen takaamat voimia nostattavat tauot. Maasto on paikoin kehnoa, taitamme matkaa osin tienvarsia myöten ja osin umpihangessa, joten ei kannata ottaa mukaan tuliteriä lempisuksia. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja viedä hämäläisten ylioppilaiden toivon viestiä Hämeeseen. Molemmille joukkueille on oma loppusauna ja mukava viimeinen ilta.

Tapahtumaan ei saa tulla vähääkään kipeänä tai toipilaana. Jos et voi osallistua sairastumisen takia, sinulta ei peritä maksua. Seuraamme viranomaissuosituksia — tarvittaessa toteutustapaa muutetaan tai tapahtuma voidaan joutua perumaan.

Maksut kerätään osakunnalla lähdön yhteydessä: maksuvälineinä käyvät MobilePay tai kortti. Maksu sisältää kuljetuksen ja muonituksen koko oman ilveshiihdon ajalta.

MIKÄ: Ilveshiihto
MISSÄ: Kärkölä – Lammi – Auttoinen – Luopioinen ja Sahalahti – Länkipohja – Kuorevesi – Mänttä-Vilppula
MILLOIN: 4.-5.3. ja 6.-7.3.
MIKSI: Koska hiihtäminen on ihanaa ja Ilveshiihto on virallisesti Suomen vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty hiihtotapahtuma.
PALJONKO MAKSAA: 35€ osakunnan jäsenille, 80€ muille
HIIHDONJOHTAJA: Hellevi Estama