Itsenäisyyspäivän etäsitsit

Päiväys: 06/12/2020
Aika: 19:38  -  23:59

Itsenäisyyspäivänä nautitaan juhlahumusta sitsien merkeissä!

Sitsit järjestetään kokonaan etäsitseinä Zoomin välityksellä. Osallistua voi viranomaissuositusten rajoissa omassa perhepiirissään tai tähän rinnastettavassa seurueessa. Sitseille ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Linkki Zoomiin tulee Facebook-tapahtumaan sitsipäivänä.

Osallistujat hankkivat ja kokkaavat tarjoilunsa itse, mutta osallistujille on etukäteen saatavilla järjestäjien suunnittelemat reseptit ja juomasuositukset. Kaikkia osallistuvia Hämiksen jäseniä sponsoroidaan enintään 10 eurolla kattamaan syömisiä ja juomisia kuitteja vastaan. Jos kuitenkin osallistujamäärä kasvaisi yli 50, sponsorointi jaetaan tasaisesti osallistuvien Hämiksen jäsenten kesken. Taloudenhoitaja ohjeistaa kulukorvauksen hakemisesta tapahtuman jälkeen.

Laulunjohtajina toimivat Taneli Laine ja Iida Silfverhuth. Jotta viiveet eivät aiheuttaisi laulun puuroutumista, kaikki osallistujat osallistuvat lähtökohtaisesti mikrofoni pois päältä, mutta puheenvuoroja tai laulupyyntöjä voi pyytää chatissä. Tapahtumassa käytetään tarvittaessa myös breakout room -toimintoa.

Lisätietoja:
Iida Silfverhuth, Juhla- ja ohjelmavaliokunnan pj / iida.silfverhuth@gmail.com
Ville Hänninen, taloudenhoitaja / taloudenhoitaja@hamalais-osakunta.fi