Juhlien suunnittelua

Päiväys: 09/09/2021
Aika: 16:22  -  17:22

Osakunnan syksy on täynnä erilaisia tapahtumia, mutta ne eivät synny itsestään. Kiinnostaisiko juhlien järjestäminen Hämiksellä? Tule mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan tulevia tapahtumiamme torstaina klo 16 Hämikselle! Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa!

Ideoitavia tapahtumia ainakin: 18.9. fuksipuiston jatkot, 25.9. fuksiaisten jatkot (kaudenavajaiset) sekä 5.10. fuksiseikkailun mahdolliset hämis-jatkot! Lisää voi keksiä, vain mielikuvitus on rajana!

Näiden bileiden osalta voidaan miettiä esimerkiksi sitä, halutaanko niihin jotain teemaa, hankitaanko esiintyjiä, tuleeko pääsymaksua. Hämiksellä on hyvät puitteet järjestää juhlia: normaalisti järjestämme juhlia skaalalla 30 hengen sitsit – 800 hengen vappubileet.

Mukaan suunnittelemaan voivat tulla ihan kaikki fukseista kokeneimpiin osakuntalaisiin! Tässä on myöskin todella matalan kynnyksen keino päästä paremmin mukaan osakunnan toimintaan! :) Tällä kertaa keskitymme erityisesti juhlien suunnitteluun, tulevaisuudessa pidetään vastaava ilta, jossa suunnitellaan muita tapahtumia.