Jukolan viesti 2023

Päiväys: 17/06/2023 - 18/06/2023

JUKOLAN VIESTI 17.-18.6.2023

Koe MAAILMAN suurin viestisuunnistuskilpailu ja lähde Hämiksen mukaan Jukolan viestiin! Jukolan viesti on suunnistuskilpailu, joka on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1949 lähtien. Hämiksellä on pitkät perinteet Jukolaan osallistumisessa. Hämistä lähtee edustamaan yksi joukkue Jukolan viestiin sekä yksi Venlojen viestiin. Lauantaina iltapäivällä suunnistettavaan Venlojen viestiin mahtuu 4 juoksijaa (naisia), ja lauantain sekä sunnuntain välisenä yönä juostavaan Jukolan viestiin mahtuu 7 juoksiaa (sekajoukkue). Osakunta kustantaa joukkuemaksut ja telttapaikat osallistujille. Osallistujien kulkeminen Jukolaan onnistuu Helsingistä Porvooseen kulkevilla busseilla, joihin joukkueet voivat lähteä samanaikaisesti. Hämiksen joukkueiden kesken tehdään Telegram-ryhmä, jossa sovitaan käytännön asioista. 

Ilmoittautuminen joukkueisiin alkaa keskiviikkona 10.5 klo 12 nettilomakkeella: https://hamis.nettilomake.fi/form/15542. 

Osallistuminen ei vaadi suurta suunnistustaustaa, mutta kokemuksesta voi olla hyötyä erityisesti Jukolan pidemmillä ja hämärillä osuuksilla. Toiveet osuuksista voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja tapahtumasta ja osuuksien pituuksista löydät kilpailukutsusta: https://jukola.com/2023/kilpailukutsu/

Lisätietoja: Helmiina TG: @helmiinalatvanen