Juristikerho goes Tartto

Päiväys: 31/03/2023 - 02/04/2023
Aika: 08:03  -  20:03

Hyvä osakuntaväki, se aika on taas täällä – Juristikerhon legendaarinen Tarton viikonloppu tuo auringonpilkahduksia harmaaseen lopputalveen! Juristikerho suuntaa maineelleen sopivasti Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina tunnettuun Tarttoon, ja kaikki hämisläiset on kutsuttu mukaan.

Matkaan lähdetään Helsingistä perjantaiaamuna 31.3, jolloin hyppäämme laivaan kohti Tallinnaa. Tallinnassa aloitamme päivän tunnettujen opiskelijahintaisten virvokkeiden hankkimisella ennen kuin käännämme nupit kaakkoon ja suuntaamme kohti Tarttoa. Tartossa majoitumme hotellimajoituksessa ja tutustumme mm. Tarton opiskelijakulttuuriin ja yöelämään legendaarisen Tarton appron muodossa. Takaisin kotiin palaamme sunnuntai-iltana 2.4. Osallistujille lähetetään tarkempi matkasuunnitelma myöhemmin.

Reissu tulee kustantamaan n. 90€, mutta lopullinen hinta tulee riippumaan osallistujamäärästä. Tästä johtuen hinta voi elää n. 10€. Osallistumismaksu sisältää laivakuljetukset Tallinnaan ja takaisin, bussikuljetukset Tallinnan ja Tarton välillä sekä majoituksen Tartossa. Ilmoittautuminen on sitova ja lomakkeen täyttämällä sitoudut maksamaan matkan eräpäivään 26.3.2022 mennessä. Matkan maksaminen on edellytys mukaan pääsemiselle. Tarkemmat maksutiedot ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä sunnuntaina 19.3.

Ilmoittautuminen reissuun alkaa Nettilomakkeella välittömästi!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä matkasta, voit olla suoraan yhteydessä Juristikerhon ulkoasiainvastaavaan Irene Vuolteeseen (kyllä, se sukunimi taipuu noin) Telegramissa @irenevuollet.