Juristikerhon matka Tarttoon

Päiväys: 05/04/2019 - 07/04/2019
Aika: 06:00  -  18:00

Tartto kutsuu juristikerholaisia ja muita innokkaita osakuntalaisia jälleen huhtikuussa!

Juristikerho järjestää vuotuisen Tarton matkan 5.–7.4.2019. Mukaan matkalle ovat tervetulleita kaikki osakuntalaiset, olitpa sitten fuksi tai vähän (tai reilustikin) vanhempi hämisläinen.

Lähdemme matkaan perjantaiaamuna Helsingin Länsisatamasta. Laivamatkan jälkeen meitä odottaa bussi Tallinnan satamassa. Bussimatkan alussa pysähdymme SuperAlkossa, jotta reissu Tarttoon sujuu riemukkaammin. Perjantai-illalla käymme yhdessä syömässä ja illallisen jälkeen iltamme jatkuu paikallisen ystävyyskorporaatio Sakalan perinteikkään olutpöydän merkeissä.

Lauantaina vierailemme brunssilla ystävyyskorporaatio Filiae Patriaen luona jonka jälkeen käymme seikkailemassa myöhemmin ilmoitetussa kohteessa. Lauantai-illalla tiedossa on baariseikkailua Tarton yössä.
Sunnuntaina lähdemme virkeinä takaisin kohti Tallinnaa ja perillä Helsingissä olemme sunnuntai-illalla. Matkaanlähtijät saavat tarkemmat aikatauluohjeet ja lisäinfot lähempänä reissua, ilmoittautumisajan päätyttyä.

Matkan hinta on osakunnan jäsenille noin 80-90 euroa/henkilö, riippuen osallistujamäärästä. FUKSEILLE Koulutusvaliokunta tarjoaa sponssauksen reissuun, jonka määrä selviää myöhemmin!! Muille jonkin verran enemmän. Hintaan sisältyvät edestakaiset laiva- ja bussimatkat sekä majoittuminen hostellissa Tartossa. Ruokailut sekä laivalla että perillä Tartossa eivät sisälly hintaan, joten niihin tulee varata rahaa erikseen.

Ilmoittautuminen tälle jokavuotiselle, joka kerta yhtä ikimuistoiselle retkelle alkaa maanantaina 4.3.2019 klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina 17.3.2019 klo 23.59 tai kun kaikki paikat matkalle ovat täynnä. Mukaan reissuun mahtuu 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen tapahtuu hämiksen nettilomakkeella, allaolevasta linkistä
https://hamis.nettilomake.fi/form/7465

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova, vaikka lopullinen hinta tarkentuukin vasta ilmoittautumisajan jälkeen.
Jos sinulla on kysyttävää reissuun liittyen, voit olla yhteydessä minuun joko sähköpostitse (ossi.siipola@helsinki.fi) tai esimerkiksi FB:ssä.

Reissuterveisin,
Ossi Siipola
Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja
0400585565

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/329581514353737/