Kaudenavajaiset

Päiväys: 27/01/2024
Aika: 20:03  -  23:59

Vaikka ulkona, kuten myös ulkoavaruudessa, lämpömittarin lukemat lähentelevät absoluuttista nollapistettä, tarkenee Hämiksellä lähestyvän kevätkauden avajaisten tunnelmassa – ehkä jopa ilman avaruuspukua!

Oletko koskaan bilettänyt vähän kummallisessa seurassa? Saatko vieruskaverin puheesta selvää? Nyt kannattaa vetää foliohatut tiukasti päähän, sillä kuuleman mukaan asteroidi on iskeytymässä Hämäläis-Osakunnan kotiplaneettaan lauantaina 27.1. ja meidän on yhdessä matkustettava rinnakkaisulottuvuuden Hämikselle juhlistamaan vuoden 2024 kevätkauden alkamista. (NASA eikä kukaan muukaan ole vahvistanut huhua, mutta lähdetään nyt kuitenkin – varmuuden ja huvin vuoksi!)

Kaudenavajaisiin saakin tällä kertaa saapua vaikka ufon kyydissä klo 20-00 välisenä aikana. Illan aikana pääset tanssilattialle näyttämään parhaan moonwalkisi tai karaokeen laulamaan Spacemanin (voit valita, minkä niistä kaikista). Illan tunnelmaa kohoaa entisestään, kun lavalle nousevat illan live-esiintyjä sekä DJ! Mikä parasta – iltaa ei tarvitse viettää tyhjällä vatsalla, sillä tarjolla on myös pientä korvausta vastaan teeman mukaista syötävää. 

Teeman mukaisten asusteiden lisäksi et tarvitse tälle avaruusmatkalle edes omaa rakettia, vaan mukaan pääset osakunnan jäsenenä 3€ tai muuten korkeakouluopiskelijana 6€ hintaan. Varaudu todistamaan ovella osakuntalaisuutesi jäsenkortilla tai osakuntanauhalla ja opiskelijuutesi opiskelijakortilla. Vartioitu narikka on käytössä klo 4.00 asti.

Liput tulevat myyntiin ke 10.1. klo 13.00! 

Lipunmyyntiin pääset tästä: https://kide.app/events/08d9e996-b2be-45e7-b6d9-1056bdca93d8 

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä: https://hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/yhdenvertaisuus. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kaudenavajaisia alienystävien seuraan – nähdään (rinnakkaisulottuvuuden) Hämiksellä!