Keskusteluilta virkailijarakenteesta 2

Päiväys: 17/09/2020
Aika: 18:16  -  21:16

Olemme päävirkailijoiden ja virkailijarakennetyöryhmiin osallistuneiden johdolla ideoineet 5 erilaista ehdotusta siihen, miten osakunnan virkailijarakenne toimisi nykyistä paremmin. Näistä ehdotuksista on tarkoitus valita yksi jatkotyöstettäväksi syyskuun osakunnan kokouksessa 21.9., mutta sitä ennen ehdotuksia voi kommentoida! Postauksen lopussa on linkki lomakkeeseen, jossa näitä ehdotuksia esitellään ja missä niitä voi kommentoida.

Lomake on valitettavasti ns. pitkä ja kivinen, mutta pyytäisin, että jos koet omaavasi minkäänlaisia ideoita tai mielipiteitä aihealueeseen liittyen, niin varaisit aikaa kommentointiin. Lomake sulkeutuu viikon päästä 11.9. klo 23:59.

Lisäksi järjestämme kaksi keskustelutilaisuutta virkailijarakenteesta, joista ensimmäinen on varattu yleiseen keskusteluun (ja toimii analogisena lomakkeen täytön kanssa), ja toinen keskustelutilaisuus on varattu suorille muutosesityksille ja yksityiskohtaiselle keskustelulle. Keskustelutilaisuudet ovat

torstaina 10.9. klo 18 alkaen ja
tiistaina 15.9. klo 18 alkaen.

Toivomme paikalle mahdollisimman paljon kiinnostuneita, keskustelutilaisuuksien arvioitu kesto on noin 2 tuntia, ja niiden tarkoituksena on parantaa osakunnan kokoukseen tulevien esitysten valmistelua.

Lomake: https://hamis.nettilomake.fi/form/9966

Vaikka aihealue voi olla työläs ja tylsän tuntuinen, niin kannustan kaikkia halukkaita osallistumaan muutoksen valmisteluun. Mulle voi laittaa myös kysymyksiä tai mitä tahansa huomioita asiasta.