Kohtalon noppa -approt

Päiväys: 03/11/2022
Aika: 16:30  -  23:59

Oletko etsinyt jotain, millä täyttää osakunta-approjen jättämää aukkoa? Alkaako tavallisen kaavamaiset approt kyllästyttää? Rukouksiisi on nyt vastattu, sillä Hämiksen juhlavaliokunta ja Juristikerho ovat yhdistäneet voimansa, ja luoneet approt, joillaisilla et ole ikinä ollut, etkä todennäköisesti tule ikinä enää olemaankaan!

Kohtalon noppa -approja juhlitaan torstaina 3.11. klo 16:30 alkaen Hämäläis-Osakunnalla, mistä saa myös boolilasin ja ensimmäisen leiman. Lähtö tapahtuu Hämikseltä yhteislähdöllä klo 17:00. Approt kustantaa 5 € / hlö, ja osallistumismaksu sisältää haalarimerkin, sekä ahkerimpien approilijoiden palkitsemisen. Tapahtuma on lähtökohtaisesti tarkoitettu Hämäläis-Osakunnan jäsenille, myös Hämis-fuksit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Approilla kierretään 10 henkilön valmiiksi arvotuissa tiimeissä. Osakunnalta lähtiessä arvotaan tiimeille ensimmäinen kulkuväline, jolla kuljetaan yhtä monta pysäkkiä kuin tiiminvetäjän noppa näyttää. Pysäkille tultua siirrytään lähimpään ravitsemusliikkeeseen (tai pikaruokaravintolaan [tai Lidliin]), nautitaan antimista oman maun mukaan ja jatketaan matkaa seuraavalla vastaan tulevalla julkisella kulkuneuvolla. Haalarimerkin ansaitsee kuudella leimalla, mutta ahkerimmat approilijat (määrä ja reitin rohkea pituus)  palkitaan vielä erikseen.

Osakunnalle palataan takaisin viimeistään klo 22:30 mennessä ja juhlintaa jatketaan avoimien jatkojen merkeissä aamuun saakka.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12.10. klo 13 Kide Appissa. Muiden osakuntalaisten lipunmyynnistä on lähetetty ohjeistus suoraan osakunnille.

 

Lipunmyyntiin pääset tästä:https://kide.app/events/1ce72e61-da7e-4764-a78c-f71f14c5da23

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Approjen häirintäyhdyshenkilöt ilmoitetaan erikseen tapahtuman alussa. Häirintätilanteista voit ilmoittaa myös lomakkeella, jonka löydät Hämäläis-Osakunnan nettisivuilta.

MITÄ? Kohtalon noppa -approt

MISSÄ? Siellä, täällä ja tuolla! Lähtö ja jatkot Hämiksellä.

MILLOIN? Torstaina 3.11. klo 16:30 alkaen, lähtö klo 17:00

MIKSI? Jotta vuosijuhlakuukausi avataan varmasti tyylillä

DC? Haalarit – huom joidenkin ravitsemusliikkeiden nihkeä suhtautuminen – varaathan housut tai ainakin jotain säädyllistä haalarien alle!

LIPUT? Kide app ke 12.10. klo 13:00: https://kide.app/events/1ce72e61-da7e-4764-a78c-f71f14c5da23. 5 € / Hämiksen jäsen ja muiden osakuntien tiimien jäsenet