Kristot

Päiväys: 04/05/2024
Aika: 17:24  -  12:24

Perinteisen Juristikerhon perinteisin ja arvokkain juhla järjestetään tänä vuonna lauantaina 4.5. Hämäläisten talon Osakuntabaarissa!

Juhla alkaa cocktailtilaisuudella osakunnan neljännessä kerroksessa klo 17, jossa voi esittää tervehdyksen Juristikerholle! Cocktailtilaisuudessa Juristikerho tarjoaa alkumaljat ja erilaisia cocktailpaloja. Pöytiin siirrytään klo 18. Pääjuhlan ohjelmaan kuuluu erinomaisen kolmen ruokalajin illallisen lisäksi muun muassa juhlapuhe ja lautamiesten – ansioituneiden ei-oikkareiden – lyönti. Jatkoille siirrytään klo 00, ja sinne ovat tervetulleita kaikki Hämäläis-Osakunnan jäsenet!

Kristoille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat juhlia kerhon tärkeintä ja loistokkainta juhlaa – opiskelualastasi riippumatta! Juhla on myös erinomainen tilaisuus tutustua Juristikerhon toimijoihin ja toimintaan.

Illalliskortti kustantaa (osakunta)fukseilta 32€, vanhemmilta opiskelijoilta 34€ sekä senioreilta ja osakunnan ulkopuolisilta opiskelijoilta 48€. Vuosijuhlan pukukoodina on tumma puku ja akateemiset kunnia- ja arvomerkit.

Sunnuntain sillikselle lähdetään osakunnalta klo 12, ja palautumaan pääset varsin kohtuullisella 3 € hinnalla! Silliksen pukukoodi on haalarit.

Lipunmyynti alkaa KideAppissa maanantaina 8.4. klo 14!

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä: hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/yhdenvertaisuus. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Juristikerhon vuoden tärkeintä juhlaa!

MITÄ? Kristofferin maanlain 582. juhla – Juristikerhon vuosijuhla
MISSÄ? Mylly (4. krs) ja Osakuntabaari (2. krs), Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 4.5., cocktail-tilaisuus klo 17, pääjuhla klo 18
MIKSI? Koska Juristikerhon tärkein juhla
DC? Tumma puku akateemisin kunnia- ja ansiomerkein
LIPUT? KideApp 8.4. klo 14. Hämiksen fuksi 32€, Hämiksen civis 38€, Seniorit ja muut opiskelijat 48€, Sillis 3€