Osakunnan lokakuun varsinainen kokous

Päiväys: 07/10/2019
Aika: 17:33  -  18:30

Hämäläis-Osakunnan lokakuun varsinainen kokous pidetään 7.10. klo 17 Osakuntabaarissa. Tule asettautumaan ehdolle ja käyttämään ääntäsi.

Kokouksen asialistalla on monia mielenkiintoisia kohtia. Inspehtorin valinnasta päivitetään jälleen ja päävirkailijoiden sekä huoneistomestarin virat julistetaan avoimiksi. Asuntoloiden johtokuntaan ja säätiön valtuuskuntaan kaivataan jäseniä. Osakunnalta valitaan edustaja ja varaedustaja Osakuntien yhteisvaltuuskuntaan vuodelle 2020 ja suositus annetaan Osakuntalaisen Unionin jäsenen valinnasta vuodelle 2020. Lisäksi moni virka on haettavana.

Lokakuun kokouksesta erityisen tekee kunniajäsenen kutsuminen. Osakuntalaiset ehdottavat ministeri Pekka Haaviston kutsumista Hämäläis-Osakunnan kunniajäseneksi. Syyskuun kokous luovutti ehdotuksen kutsumisesta ja lokakuun kokous päättää asiasta. Sääntöjen mukaan kunniajäsenestä on äänestettävä suljetussa lippuäänestyksessä. Äänioikeutettuja ovat kaikki osakunnan jäsenet, jotka ovat kirjautuneet äseneksi kuluvalle lukukaudelle. Tulethan kirjautumaan jäseneksi viimeistään ennen kokouksen alkua.

Perustelut kunniajäseneksi kutsumisesta voi lukea täältä: https://docs.google.com/document/d/1wVsbqOWH6xYUWNG2osD_vYWnHpfUEe-qWgEeUk3vrcQ/edit