Taidekerhon öljymaali Paints & Wine

Päiväys: 02/10/2023
Aika: 18:30  -  21:30

HUOM.! Tapahtumaan erillinen ilmoittautuminen. Ilmoittauttumislinkki tulee sekä Telegramiin että taidekerhon WhatsApp-ryhmään ilmoittautumisen avautuessa ma 25.9. klo 13.

 

Paints & Wine tulee taas! Tällä kertaa öljymaaleilla.

Oletko aina halunnut kokeilla öljymaaleja, mutta sinulla ei ole välineitä tai tilaa kokeilla kotona? No nyt pääset osakunnalle ihmettelemään renesanssimaalarien suosikkimediumia!

Kuten aiemminkin, viini tai muu valinnainen juoma on omakustanteinen, eli kaikkia iltaan tulijoita suositellaan vierailemaan esimerkiksi Alkossa ennen iltaan saapumista. Myös maalauspohja on omakustanteinen, mutta tulijalla on vapaus valita, haluaako itse käydä ostamassa pohjan, vai tahtooko pohjan paikan päältä.

Mikäli haluaa säästää vaivannäköä ja saada pohjan suoraan osakunnalta, tulee osallistujan maksaa tapahtuman yhteydessä 3 euron materiaalimaksu. Taidekerholta saatava pohja on Tigerin 35cm x 28cm kanvaspohja, eli jos kaipaa jotakin laadukkaampaa, eri kokoista tai jopa eri muotoista, suosittelen käymään ostamassa pohjan itse. Tässä tapauksessa materiaalimaksua ei tarvitse maksaa.

Kaiken muun saa kuitenkin paikan päältä, eli taidekerho tarjoaa maalit, siveltimet, liuottimet ja kaiken muun maalaamiseen tarvittavan. Hiukan pikku purtavaakin on näissä illoissa yleensä ollut tarjolla!

Tapahtuma järjestetään Osakuntabaarin tiloissa.

Nähdään öljymaalauksen merkeissä<3