Taidekerhon tapaaminen

Päiväys: 06/11/2023
Aika: 18:30  -  21:30
Taidekerho maalaa akryyleillä!
Jos sinulla jäi syksyn öljyvärimaalauskerta väliin, älä huoli, sillä maalaaminen ei loppunut tähän! Taidekerho kokoontuu normaaliin tapaansa klo 18.30 eteenpäin Sillanpäähän osakunnan viidenteen kerrokseen maalaamaan.
Akryylivärit kuivuvat nopeasti ja koetaan usein aloittelijaystävällisemmiksi maaleiksi kuin öljyvärit, joten tule ihmeessä mukaan vaikka ensikertalaisenakin. Kuten öljymaalausillassa, voi paikalle saapua joko oman kanvas-pohjan kanssa, tai vaihtoehtoisesti saada pohjan suoraan osakunnalta, jolloin osallistujan tulee maksaa 3 euron materiaalimaksu illan aluksi. Taidekerholta saatava pohja on 35 cm X 28 cm pohja.
Mikäli pohjan haluaa saada suoraan osakunnalta, täytyy se kertoa ilmoittautumislomakkeessa, joka on linkattu mm. Hämiksen telegramiin ja löytyy myös tämän tekstin lopusta. Paikalle voi kuitenkin saapua myös ilman ilmoittautumista, kunhan käy itse ostamassa kanvas-pohjan esim. Tigerista tai Søstrene Grenestä.
Muutoin tapahtuma on ilmainen ja paikalta löytyy niin maalit kuin siveltimet että kaikki muukin tarvittava. Tällä kertaa konseptina ei varsinaisesti ole ”Paints & Wine” vaan enempi rento maalailu seurassa, mutta toki mukaan saa ottaa halutessaan myös juotavaa. Illan teema on ”identiteetti”. Tästä saa hakea inspiraatiota omaa työtä varten, mutta mukaan saa ehdottomasti tulla maalaamaan myös jotain aivan omaa! Siis tervetuloa!
Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7TgiaMrh8BCoELInVh4NlNjwsPOccyAUL4f23uk6zxuHznA/viewform?usp=sf_link