Tervetuloiltama

Päiväys: 22/08/2023
Aika: 18:27  -  22:27

Hei opiskelija! Aloitatko tänä syksynä uudet opinnot? Tai oletko ehkä aloittanut opinnot jo jokunen vuosi sitten, mutta haluat tänä vuonna korkata uudet opiskelijaympyrät?

Hämäläis-Osakunta on 370-vuotias poikkitieteellinen opiskelijajärjestö. Toivotamme kaikki Helsingin yliopiston uudet ja vanhat opiskelijat tervetulleiksi viettämään rentoa iltaa tiloihimme tiistaina 22.8. klo 18 eteenpäin. Hämäläisyys ei ole missään tapauksessa vaatimus osallistumiselle, mutta mikäli olet esimerkiksi juuri muuttanut Helsinkiin, tartu tilaisuuteen löytää palanen kotia Kampin sydämestä!

Hämäläis-Osakunnan Fuksivaliokunta ja tuutorit ovat paikalla kestitsemässä tulijoita. Tiedossa on ainakin hyvää ruokaa, lautapelailua ja rentoa tutustumista. Tapahtuma on maksuton. Tule rohkeasti yksin, tai tuo kaverit mukanasi – ihan miten haluat! Me Hämiksellä odotetamme innolla, että pääsemme tutustumaan vuoden 2023 fukseihin! Tapahtuman yhteydessä voit halutessasi myös kirjautua jäseneksi.

Hämäläisten talo sijaitsee osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6, ja osakunnan tilat löydät D-rapusta, johon kuljetaan sisäpihan kautta. Täältä löydät kartan saapumiseen sekä kattavan tietopaketin fukseille: https://hamalais-osakunta.fi/uudelle-jasenelle