Ulkoilmapakopeli Suomenlinnassa

Päiväys: 22/05/2021
Aika: 14:50  -  15:30

Suomenlinnan ulkoilmapakopeli on täynnä, mutta voit yhä ilmoittautua varasijalle!

Hämäläis-Osakunta ja Satakuntalainen Osakunta lähtevät yhdessä ulkoilmapakopeliin Suomenlinnaan lauantaina 22.5. Tapahtumaan osallistutaan kuuden hengen tiimeissä. Järjestäjät muodostavat ryhmät, mutta voit toivoa ryhmääsi ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaa, että kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua erikseen!

Osakunnat sponsoroivat jäsentensä osallistumista viidellä eurolla, joten osallistumismaksuksi jää 11 euroa/osallistuja! Suomenlinnan lauttaan käy A-vyöhykkeen lippu, jonka osallistujat hankkivat itse.

Pidäthän reilua turvaväliä muihin joukkueisiin kuuluviin, ja ethän saavu tapahtumaan koronaoireisena! Osallistumismaksua ei peritä sairastumistapauksissa, mutta ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa, jotta tilallesi ehditään etsiä toinen osallistuja.

HUOM: Toteutusta on muutettu siten, että yhteislähdön sijaan jokainen ryhmä lähtee liikkeelle 15 minuutin välein. Osallistujat saavat ilmoittautumisen sulkeuduttua viestin, jossa kerrotaan oma ryhmä ja jossa on linkki oman lähtöajan varaamiseen. Lähtöajat sijoittuvat klo 14.00-16.15 välille, jolloin viimeinen joukkue on valmis klo 17.45.

Ilmoittautuminen: https://hamis.nettilomake.fi/form/11223

Ulkoilmapakopelistä Escaperoomin nettisivuila:

Tilanne on akuutti! Ihmisten aivoihin on istutettu virus, jonka avulla terroristijärjestö pääsee kontrolloimaan ja käyttämään ketä tahansa missä vain tuomaan tuhoa ja kaaosta. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus jossakin Helsingissä ja he ovat valmiit laukaisemaan tämän kaikkien aikojen vaarallisimman aseen: ihmismielen. Pystyykö agenttitiiminne löytämään kaupunkiin kätketyt viestit, pysäyttämään viruksen aktivoinnin ja luomaan antiviruksen? Onko tehtävä mahdoton, kun aikaa on korkeintaan 1 tunti ja reitti Helsingin läpi tuntematon?

Pelin voi pelata joko Helsingin ydinkeskustassa tai Suomenlinnassa. Suomenlinnan peli varataan sähköpostitse. Tarvikkeet haetaan Fabianinkadun toimipisteestä klo 11 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 18.30 mennessä. Suomenlinnan versio on pelillisesti hyvin erilainen ja vaikeampi kuin kaupunkiversio ja räätälöity linnoituksen uniikkiin maisemaan.

Pelin kesto on noin 1 tunti, plus johdanto. Suomenlinnassa peli on n 1,5 tuntia ja voitte pelata sitä milloin vain päiväohjelmaanne sopii.

https://escaperoom.fi/fi/peli/mindfall-cityescape/