Hämäläiset Pidot 16.3.2019

Hämäläis-Osakunnan perinteisiä Hämäläisiä Pitoja vietetään tänä vuonna lauantaina 16.3 Hämeenlinnassa Wisahovin kartanossa! Tule viettämään kanssamme aivan mahtava päivä, joraa pitopaikalla kansallispuvussa ja juhli yön pikkutunneille jatkoilla osakunnalla.

Hämäläiset Pidot on Hämiksen kakkosjuhla, jota vietetään joka vuosi eri puolilla Hämettä. Juhla ei kuitenkaan jää hauskuudessa kakkoseksi, vaan monet pitävät pitoja osakunnan juhlista hauskimpina!

Pitoihin voit pukeutua kansallispukuun tai muuhun juhlavaan asuun. Päivän aikana syödään herkullisen hämäläisen pitopöydän antimia, nautitaan juomista, lauletaan ja tanssitaan. Pitojen ohjelmasta vastaavat Hämäläis-Osakunnan laulajat, mahtavat pelimannit ja juhlijat pääsevät kokemaan myös jokavuotisen ”yllätysohjelmanumeron”.

Pitoihin järjestetään bussikuljetus, joka lähtee pitoaamuna osakunnan edestä. Juhlia jatketaan paluun jälkeen osakunnalla legendaaristen jatkojen merkeissä. Jatkoilla esiintyy perinteisesti upea HOS Big Band ja jammailut jatkuvat dj:n tahtiin neljännessä kerroksessa aamunkoittoon.

Hämäläis-Osakunnan jäsenillä on myös mahdollisuus vuokrata tarjoushintaan, 40 € kansallispuku. Pukuja voi sovittaa Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry:n tiloissa osoitteessa Döbelninkatu 5, Helsinki, seuraavina aikoina ja ne toimitetaan yhteysesti osakunnalle pitopäiväksi:

* ke 6.3. klo 17–19
* ke 13.3. klo 17–19

Ilmoittautumisesta ja hinnasta ynnä muusta tarkemmasta tiedotetaan vielä lähempänä juhlaa, stay tuned! Näitä juhlia ei kannata missata!

Lisätietoja
juhlista saa juhlamestareilta:

Lauralta (laura.weckstrom@helsinki.fi) ja Marialta (maria.saraste@gmail.com)