JOULUTIEDOTE

1. Uuden vuoden bileet siirretty huhtikuulle
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Hämiksen UV-bileet joudutaan siirtämään ensi keväälle – mutta ei hätää, sillä polttareita voi juhlia ympäri vuoden! Uusi päivämäärä tapahtumalle on lauantai 2.4.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tai voit palauttaa lippusi sähköpostitse saamillasi ohjeilla! Lipunmyynti on auki Kide.apissa!

2. Osakunnan tilat suljettuina uuden vuoden
Osakunnan tilat ovat suljettuina uutena vuotena. Jäsentason avaimet eivät toimi 30.12. klo 12 alkaen 1.1. klo 20 saakka.

Hämiksen ja SatO:n virkailijat voivat hoitaa osakunnalla virkoihinsa ja virkojen vaihtumiseen liittyviä asioita.

3. Vuoden viimeinen jäsenpäivystys tiistaina
Viimeinen mahdollisuus kirjautua osakunnan jäseneksi syyslukukaudeksi on tulevana tiistaina. Toiminnanohjaaja päivystää tuolloin klo 16-18. Kirjautumislukukausilla on merkitystä esimerkiksi stipendiä haettaessa.

4. Vakiovuorot tauolla toistaiseksi
Vakiovuorot, eli maanantailenkki, teeillat, pelikerhon peli-illat sekä salibandy ovat toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme erikseen, kun nämä taas jatkuvat!

5. Asumisstipendihakemukset käsitelty
Hämäläisten ylioppilassäätiön Lahja Julinin muistorahastosta myönnettävien asumisstipendien ensimmäinen haku on päättynyt ja hakemukset on käsitelty. Hakemusten perusteella tänä vuonna ei voitu myöntää yhtään stipendiä. Asumisstipendien seuraavan hakuaika on loka-marraskuussa 2022.

ENNAKKOTIETOJA VUODEN 2022 TAPAHTUMISTA

12.2. Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti
17.-20.2. Ilveshiihto
Hämäläiset Pidot maaliskuussa
2.4. Hämiksen polttaribileet
30.4. Hämiksen Wappu