Kulttuuria, unohtumattomia kokemuksia ja hauskaa tekemistä

Osakuntaelämän puitteissa voit kokea kulttuurielämyksiä ja päätyä tapahtumiin joihin et muuten ehkä keksisi lähteä. Eri valiokunnat ja kerhot järjestävät excursioita joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Voit osallistua, vaikket olisi koskaan ottanut osaa valiokunnan tai kerhon kokouksiin tai ollut muullakaan tavalla mukana toiminnassa, vaikket olisi koskaan aiemmin käynyt edes Hämäläisten talossa!

Excuista tiedotetaan Hämäläis-Osakunnan sähköpostilistalla mm. viikkotiedotteen kautta, toisinaan myös somessa. Excursiot maksavat usein osallistumismaksun, mutta maksuttomiakin excuja saatetaan järjestää. Useimmiten Hämäläis-Osakunta kuitenkin kustantaa osan alkuperäisestä hinnasta, joten excun kautta osallistuminen kuormittaa opiskelijan kukkaroa joka tapauksessa vähemmän kuin normaalisti.

Ja mikä parasta, seuraksi saat muita osakuntalaisia ja tapaat ihmisiä, joiden kanssa et välttämättä muuten lähtisi esimerkiksi brunssille, teatteriin, tai vaikkapa kuutamouinnille! Excut ovatkin mainio tapa tutustua uusiin ihmisiin, tekemisen ja kokemisen kautta.

Excuille ilmoittaudutaan tavallisesti etukäteen, ja jokaista excua mainostettaessa järjestäjä kertoo ohjeet niin ilmoittautumiseen, maksamiseen kuin myös tapaamispaikkaan ja muihin yksityiskohtiin liittyen. Maksaminen suoritetaan Hämäläis-Osakunnan tilille, joten käteistä et tavallisesti tarvitse mukaan. Miten vaivatonta ja hauskaa!

Hienoa on myös se, että jos sinua kiinnostaa nähdä juuri tietty näytelmä, haluat mennä nimenomaan hyppimään trampoliinilla tai käydä jossakin nimenomaisessa ravintolassa, niin voit vaikuttaa tuleviin excuihin osallistumalla kerhojen ja valiokuntien kokouksiin, joista myöskin ilmoitetaan aina etukäteen Hämäläis-Osakunnan tiedotuskanavien kautta. Kerhoilla tai valiokunnilla ei ole erillistä jäsenmaksua.

Tässä vielä esimerkkeinä tulevat excut samba-showhun ja cheerleading-tunnille:

 

Kulttuurivaliokunnan eksku sambashowhun Savoy-teatteriin la 2.11. klo 18

Stadin oma sambakoulu, Império do Papagaio juhlistaa 30-vuotista taipaltaan upealla juhlakonsertilla – koukuttavat Brasilialaiset biitit, samban liikeradat ja pukuloisto saavat hämäläisenkin lämpeämään ennätysvauhtia!

Juhlashow järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa (Kasarmikatu 46-48) la 2.11. klo 18 (kokonaiskesto n.2h 10min, sis. väliajan). Paikkoja ekskulle on enää 4, ja hintakin sponssin jälkeen vain 6€. (Olethan opiskelija) Tällaiset koko illan samba showt ovat Suomessa harvinaisempaa herkkua!

Tapahtuman löydät myös facebookista
https://www.facebook.com/events/3600545029971495/

Sitovat ilmoittautumiset valimaki.janette@gmail.com 29.10. mennessä. Maksutiedot ja saapumisohjeet lähetetään osallistujille erikseen.

 

Liikuntavaliokunnan cheerleading 101-kokeilukerta ma 28.10. klo. 19-21

Tänä iltana on mahdollisuus kokeilla cheerleadingia maksutta 28.10. Espoon Unisport Otaniemessä! Sessiota ohjaa Aalto-yliopiston oman joukkueen, vuonna 2015 perustetun Aalto Predators Cheerleaders (APC Foxes) valmentaja. Taitotaso vapaa.

Cheerleading lajina kehittää niin voimaa, kehonkallintaa, yhteistyökykyjä, venyvyyttä kuin täsmällisyyttä ja sisältää stunttien, heittojen ja ihmispyramidien lisäksi akrobatiaa, hyppyjä ja tanssia. Kokeilukerran pääpaino on stunttien tekemisessä,  ja on mahdollisuus päästä kokeilemaan niin muiden nostamista kuin nousijana olemista. Paikalla on myös muutamia joukkueen omia urheilijoita, jotka näyttävät esimerkkiä ja auttavat stunteissa.

Kokeilukerta ei sido mihinkään, mutta halukkailla on mahdollisuus myös kysellä joukkueeseen liittymisestä.

Ilmoittautumiset: lvk@hamalais-osakunta.fi ennen kokeilukerran alkua, ja katso myös facebook-tapahtuma:

https://www.facebook.com/events/347331296062141/

Mitä? Cheerleading-kokeilusessio
Milloin? Ma 28.10. klo 19-21
Missä? Unisport Otaniemen (Otahalli) Aalto-sali.
Mukaan? Joustavat liikuntavaatteet (paidoissa ei vetoketjuja), sisäpelikengät (tai puhdistetut lenkkarit), sekä vesipullo. Hiukset kiinni, korut pois ja kynnet lyhennettyinä (turvallisuustekijä).
Mitä maksaa? Ei mitään!

Tervetuloa mukaan niin untuvikot, vähän joskus lajia kokeilleet kuin vanhat konkarit!