Viikkotiedote 7/24

<

TIEDOTUSASIAT

Hämäläis-Osakunnan kirjaston tutkijanhuonehaku 2/2024 auki 17.2. asti

Tutkijanhuonejakso 2/2024 alkaa 4.3. ja jatkuu 11.5. asti. Tälle jaksolle hakemukset tulee jättää viimeistään lauantaina 17.2. lomakkeella netissä.

Kirjaston rauhallisissa tutkijanhuoneissa käyttöön saa ergonomisen työtuolin, sähköpöydän, säilytystilaa sekä valinnan mukaan talon työaseman tai lisälaitteiden kytkentämahdollisuuden omaan tietokoneeseen. Lue ennen lomakkeen täyttämistä hakuohjeet. Jos hakemuksia saapuu enemmän kuin paikkoja on tarjolla, voidaan yksi paikka jakaa kahden hakijan kesken ilta- ja aamuvuoroihin.

2024 Tutkimus- ja gradustipendihaku auki 5.2. – 29.2.

Julistettavaksi haetaan Oskari ja Siiri Vilamon rahaston sekä Hämäläisten ylioppilassäätiön TUTKIMUS- JA GRADUSTIPENDIT 2024

Gradustipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa maisterintutkielmaa tekevät Hämäläis-Osakunnan nykyiset jäsenet

Tutkimusstipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa jatko-opintojaan harjoittavat Hämäläis-Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet
• muut henkilöt, jos tutkimus kohdistuu Hämeeseen

Hyvin perustellulle tutkimusstipendihakemukselle voidaan myöntää vuoden työskentelyn mahdollistava työskentelyapuraha.

Sähköinen hakujärjestelmä ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.hys.net
Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 24.00

TAPAHTUMAT

1. Ilveshiihto 15.-18.2.

Ilveshiihto on vuosittainen laturetki Hämeen kuntiin. Hämäläis-Osakunta on järjestänyt Ilveshiihdon yhtäjaksoisesti vuodesta 1959 lähtien. Osallistujamäärä on vuosittain n. 40 hiihtäjää plus muutaman hengen huoltojoukot.
Tämän vuoden reitti kulkee välillä Kuhmalahti-Kuhmoinen-Padasjoki-Evo-Vääksy-Vierumäki-Heinola. Reitin varrella päästään nauttimaan muun muassa Päijänteen rantamaisemista sekä Evon kansallispuiston antimista. 
Tavoitteena on viikonlopun aikana hiihtää lähes 150 kilometrin mittainen matka. Hiihdon matka on pitkähkö, mutta kohtalainen kunto ja hiihtotaito riittävät hiihdosta suoriutumiseen. Kaikista tärkeintä on positiivinen asenne! Vauhti on melko tasainen ja päivä kuluu kuin siivillä. Hiihdon oma huoltoporukka elvyttää hiihtäjiä noin tunnin välein runsailla eväillä ja kannustushuudoilla. Ilveshiihdossa on mukana bussi, jonne voi siirtyä lepäämään, jos päivän kilometriannos tuntuu liian pitkältä. Majoittuminen tapahtuu kuntien liikuntasaleissa. Hiihtovälineiksi kelpaavat tavalliset murtomaasukset, jotka kannattaa testata ennen lähtöä. Hämiksellä järjestetään mahdollisuuksia suksien voitelulle ennen hiihtoa! Jos hiihtomatka mietityttää voit olla yhteydessä hiihdonjohtajaan.

Alustava aikataulu hiihdolle:
Torstaina n. klo 18:00 lähto osakunnalta kohti Kuhmalahtea. Yöpyminen Kuhmalahdella.
Perjantaina: Yöpyminen Padasjoella.
Lauantaina: Yöpyminen Vääksyssä
Sunnuntai n. 18:00: loppusauna Heinolan tienoilla

Aikatauluun ja ohjelmaan saattaa tulla vielä muutoksia. Näistä ilmoitetaan osallistujille hyvissä ajoin!

Hinta:
Hämäläis-Osakunnan opiskelijajäsenet 45 €
Muut opiskelijat 55 €
Seniorit, muut 90 €
Hintaan kuuluu:
– Bussikuljetukset osakunnalta ja takaisin
– Majoitukset
– Aamiainen, lounas ja iltaruoka (yhtenä iltana mahdollisesti omakustanteinen iltaruoka)
– Huollon tarjoamat välipalat ja herkut
– Voiteet ja suksien huoltovälineet, tietyissä rajoissa

Tarkempi kuvaus ohjelmasta, varusteista ja muista tiedoista lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen hiihtoa!
Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 1.2. klo 12 nettilomakkeessa KideApissa. Ilmoittautuminen on auki 8.2. asti tai kunnes tapahtuma on täynnä!
Heitä siis monot reppuun ja lähde mukaan seikkailemaan halki Hämeen maisemien!

Kysyttävää? Ole yhteydessä hiihdonjohtaja Benjamin Lambergiin (lambergbenjamin@gmail.com / Telegram: @benlamberg)

2. Buggin tiiviskurssi su 18.2.

Vuoden tiivarit starttaavat, kun sunnuntaina 18.2. Myllyn valtaa bugg-tiivari! Tiivari on suunnattu jatkotason ja sitä edistyneemmille tanssijoille.

Kurssia vetävät Leena Lammela ja Mikke Tilli, joilta löytyy pitkä tanssitausta buggin SM-tasolta sekä opetuskokemusta.

Luvassa on siis nuorekasta ja energistä buggia!
Tiivarilla käydään läpi mm. buggin tekniikkaa, askelvariaatioita, linja- ja kehäbuggin eroja sekä kuvioita.
Päivä alkaa klo 13 ja opetusta on vajaat 4 tuntia. Välissä on 2x10min taukoa, jolloin on mahdollisuus syödä eväitä ja levätä. Mukaan kannattaa varata juomista!

Ilmo? Tästä
Mitä? Jatkotason bugg-tiivari
Missä? Punainen Mylly, Hämäläis-Osakunnan 4. kerros
Milloin? 18.2. klo 13:00-17:00
Mitä maksaa? HO 8€, Opiskelija 9€, Muu 10€
Nordea FI13 1270 3000 2074 93
Viite: 20323

3. HOTin helmikuun tanssibileet pe 23.2.

HOT järjestää jälleen kerran huikeat tanssibileet perjantaina 23.2. klo 18 alkaen Punaisessa Myllyssä! Sauna lämpiää perinteisesti bileiden lopuksi, joten omat saunakamppeet kannattaa pakata mukaan. Bileisiin ovat tervetulleita kaikki HO-, HOT-, POT-jäsenet sekä ex-HOT/POT.

Bilejärjestelyihin otetaan aina mieluusti apukäsiä ja apua kaivataan mm. leipomisessa, tanssilattian siistimisessä sekä loppusiivoilussa. Bileissä auttaminen on loistava tapa tutustua paremmin tanssikerhon toimintaan ja muihin kerholaisiin matalalla kynnyksellä! Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä kerhon Telegram-ryhmän kautta.

4. Hyvikset vs. Pahikset -sitsit 24.2.

Oletko valmis taistelemaan hyvän puolesta vai huutaako toisella olkapäällä piru, joka yllyttää pahoille teille? Yhden illan ajaksi saat päästää joko valoisan tai pimeän puolesi valloilleen ja haastaa vastapuolen Hyvän ja Pahan voimien taisteluun. Hämäläis-Osakunnan juhlavaliokunta kutsuu sinut Hyvikset vs. Pahikset -sitseille ottamaan selvää, kumpi voima yhteiskuntaamme hallitsee.

Puolustatko hyvyyden toteutumista, kuten Robin Hood tai James Bond? Säikähdätkö jo muumien Mörköä vai kohtaatko vaikka Morson pimeässä ja paljain käsin? Varaudu tapaamaan monenlaisia mielikuvituksen tuotoksia, sillä Hyvä ja Paha ovat tervetulleita sitseille juuri sinun tulkitsemassasi muodossa. Nappaa myös hyvis- tai pahiskaverisi mukaan! Pienestä kilpailuhengestä huolimatta saat sitsata toivomasi liittolaisen läheisyydessä, vaikka edustaisittekin eri tukikohtia.

Strategian hiominen aloitetaan klo 18.30 alkumaljoilla ja pöydän ääreen taisteluasemiin siirrytään klo 19.00. Luvassa on myös leikkimielisen kilpailullisia ohjelmanumeroita. Lipun vastakohtien pöytäjuhlaan lunastat 17€ hintaan. Kaikkien osakuntien jäsenet ovat tervetulleita sitsaamaan!

Hyvikset vs. Pahikset -sitseillä taivas ja helvetti kohtaavat toisensa, eikä voittajaa voi ennustaa! Astu taistelukentälle puhtaasti oman selustasi turvaamiseksi tai liittoudu vaikka vastapuolen kanssa, sillä paikan päällä selviää, kumpi nousee ylivoimaiseksi!

MITÄ? Hyvikset vs. Pahikset -sitsit
MISSÄ? Alkumaljat Aulangolla (3. krs) sitsit Myllyssä (4. krs). Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 24.2., alkumaljat klo 18.30, pöytiin siirrytään klo 19.00
MIKSI? Koska on aika selvittää, kumpi voittaa!
DC? Hyvis/Pahis + cocktail (oma tulkinta on sallittu)
LIPUT? Kide app pe 9.2. klo 13.00. 17€/ osakuntalainen

5. Hämäläiset pidot 16.3.

Hämäläisten viikko huipentuu lauantaina 16.3. osakunnan kakkosjuhlaan eli Hämäläisiin pitoihin!

Tänä vuonna juhlamme isäntäkaupunkina toimii Suomen vanhimpana sisämaakaupunkina, Etelä-Suomen läänin pääkaupunkina ja Kanta-Hämeen maakunnan keskuksenakin tunnettu Hämeenlinna! Hämeenlinnan ylpeys, itse Hämeen linna luo hämisläisille historialliset puitteet tälle perinteikkäälle juhlalle. Juhlan aikana nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista, tanssista ja erinomaisesta seurasta!

Pitokansan yhteiskuljetus lähtee Hämäläisten talolta Tavastian edestä (Urho Kekkosen katu 4–6 D) juhlapäivänä klo 11:15. Ethän myöhästy, sillä bussi ei odota! Kuljetus saapuu Linnalle alkuiltapäivästä ja osakunnalle palataan n. klo 21:30. Osakunnalla luvassa on neljän kerroksen jatkobileet, joissa päästään nauttimaan Hämiksen bileiden parhaista elementeistä emännistön yöruoalla ja HOS Big Bandin tanssittavalla esityksellä höystettynä!

Sunnuntaipäivän virkistykseksi osakunnan emännistö tarjoilee silliaamiaisen klo 12 alkaen. Silliksestä pääset nauttimaan 10 euron rahallisella panostuksella.

Juhlan pukukoodi on kansallispuku tai tumma puku. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat halutessaan vuokrata kansallispuvun osakunnan kautta – seuraathan tiedotuskanavia tähän liittyen!

Liput Hämäläisille pidoille kustantavat tänä vuonna syksyllä 2023 tai keväällä 2024 osakuntaan liittyneiltä fukseilta 45 €, Hämiksen civiksiltä 55 € ja senioreilta, edustajilta ja muilta vierailta 67 €. Pidoilla on vuosittain sama haalarimerkki (jossa ei ole vuosilukua), joka kustantaa 2 €.

KideApp-lipunmyynti alkaa perjantaina 2.2. klo 13:00!

TULEVAT KOKOUKSET

HOS kevätkokous 12.2.

Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan Soittajien kevätkokoukseen!
Kokous pidetään 12.2.2024 klo 18.30 Punaisessa Myllyssä (4. kerros).

Esityslista
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Toimintakertomuksen ja -kalenterin 2023 hyväksyminen
6. Tilin- ja toiminnantarkastus vuodelta 2023
7. Edellisen tilikauden tilinpäätöksen vahvistaminen
8. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle edelliseltä tilikaudelta tai niistä toimenpiteistä, joihin kerhon hallinto ehkä antaa aihetta
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päätös

Pelikerhon kevätkokous 14.2.

Tervetuloa pelikerhon kevätkokoukseen käymään läpi sääntömääräiset asiat ja suunnittelemaan kerhon 20. toimintavuoden tapahtumia!

Hämäläis-Osakunnan Pelikerhon sääntömääräinen kevätkokous
Aika: 14.2.2024 klo 18.15
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Aulanko

Esityslista
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Vuoden 2024 avointen virkojen valinta
   a. Pelinjohtaja
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Ompeluseuran kevätkokous 15.2.

Tervetuloa Ompeluseuran kevätkokoukseen 15.2.
Hämäläis-Osakunnan Ompeluseura pitää sääntömääräisen kevätkokouksensa torstaina 15.2.2024 klo 15.00 osakunnan 5. kerroksen Sillanpäässä.

Asialista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Uusien vuoden 2024 virkailijoiden valinta
7. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
8. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
9. Tulevien tapahtumien suunnittelu
10. Muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen
 

Taidekerhon kevätkokous 19.2.

Taidekerho pitää sääntömääräisen kevätkokouksensa maanantaina 19.2.2024 klo 18.30 osakunnan 5. kerroksessa Sillanpäässä. Kokouksen jälkeen on luvassa musteiden kanssa työskentelyä, teemalla ”ihmiset ja tunteet.”

Esityslista:

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
 7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
 8. Kuluvan vuoden toiminnan suunnittelu
 9.  Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Osakunnan helmikuun varsinainen kokous 20.2.

ESITYSLISTA HÄMÄLÄIS-OSAKUNNAN HELMIKUUN 2024 VARSINAISEEN KOKOUKSEEN

Aika:        20.2.2024 klo 18.00
Paikka:    Hämäläis-Osakunnan 3. krs, Ratina

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Osakuntabaari Oy:n hallituksen kahden varsinaisen ja yhden varajäsenen valinta
7. Vuoden 2024 osakunnan toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Vuoden 2024 avointen virkojen valinta
     i.   a.  Apuemäntä 2 kpl
9. Muut esille tulevat asiat
10. Seuraava kokous
11. Kokouksen päättäminen

Apuemäntä 
Emännistö loihtii herkut juhliin ja bileisiin.

Osakunnan avoimia virkoja voi hakea kokouksessa paikan päällä, mutta jos et pääse paikalle tai tahdot ilmoittaa käytettävyydestäsi etukäteen, se onnistuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@hamalais-osakunta.fi viimeistään ennen kokouksen alkua.

HOL kevätkokous 20.2.

Hämäläis-Osakunnan Laulajat (HOL) pitää sääntömääräisen kevätkokouksensa 20.2.2024 klo 20:00 osakunnalla Punaisessa Myllyssä.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Kokouksen puheenjohtajan valinta
4. Kokouksen sihteerin valinta
5. Kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijan valinta
6. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
7. Tili- ja toimintakausi 2023
    7.1 Toimintakertomuksen esittäminen ja hyväksyminen
    7.2 Tilinpäätöksen vahvistaminen
    7.3 Toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille (Juho Jalava ja Matilda Miettinen) 
8. Tili- ja toimintakausi 2024
    8.1 Toimintasuunnitelman hyväksyminen
    8.2 Jäsenmaksun määrääminen kuluvalle toimintakaudelle
    8.3 Talousarvion hyväksyminen
    8.4 Ympäristösuunnitelman ja yhdenvertaisuussuunnitelman hyväksyminen
9. Kevään 2024 tapahtumat 
    9.1 Saunailta 6.2.2024 (mennyt tapahtuma)
    9.2 Kuoroleiri Sääksin leirikeskuksessa 9.-10.3.2024
    9.3 Uudeksi taiteelliseksi johtajaksi hakevien koejohdot 19.3.
    9.4 Vuosijuhlat ja juhlakonsertti 11.5.2024
    9.5 Vuosijuhlien silliaamiainen 12.5.2024
10. Valitaan syyskaudelle 2024
    10.1 Puheenjohtaja
    10.2 Muut mahdollisesti hallituksessa avautuvat paikat
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminen

FVK kevätkokous 20.2.

Tervetuloa fuksivaliokunnan sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Hämäläis-Osakunnan fuksivaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous
Aika: tiistaina 20.2.2024 klo 19.30
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Aulanko/Ratina

Esityslista:

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
 7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
 8. Muut esille tulevat asiat
 9. Kokouksen päättäminen

Mimmikerhon kevätkokokous 21.2.

Tervetuloa Mimmikerhon kevätkokoukseen! Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat sekä suunnitellaan tämän vuoden toimintaa.

Mimmikerhon sääntömääräinen kevätkokous
Aika: 21.2.2024 klo 18.30
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 5. kerros, Hikiä

Esityslista:

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
 7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
 8. Kuluvan vuoden toiminnan suunnittelu
 9. Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

HOT kevätkokous 24.2.

Kutsu Hämäläis-Osakunnan Tanssikerhon kevätkokoukseen 24.2. klo 13
Hämäläis-Osakunnan Tanssikerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään Lauantaina 24.2.2024 klo 13. Kokouspaikkana Sillanpää, Hämäläis-Osakunnan ylin kerros. Kokoukseen voi osallistua myös etänä Microsoft Teams -tapaamisen kautta.

Aika: La 24.2.2024 kello 13
Paikka: Sillanpää + Teams
Teams-linkki
Jos sinulla on ongelmia päästä Teams-kokoukseen, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen hamalais.osakunnan.tanssikerho@gmail.com.

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Kokousvirkailijoiden valinta
4.1. Puheenjohtaja
4.2. Sihteeri
4.3. Pöytäkirjan tarkastajat
4.4. Ääntenlaskijat
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2023 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittäminen
7. Tilinpäätöksen 2023 vahvistaminen ja tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. HOT kerhon sääntömuutosehdotus
9. HOT palkkaluokkien muutosehdotus
10. HOTin toiminnan kehittäminen
11. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
12. Mahdolliset muut esille tulevat asiat
13. Kokouksen päättäminen

OVK kevätkokous 28.2.

Hämäläis-Osakunnan ohjelmavaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous
Aika:     keskiviikko 28.2.2024 klo 18:00
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Aulanko/Ratina

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen (Liite A)
 7. Vuoden 2024 toiminnan suunnittelu ja toimintasuunnitelman täydentäminen
 8. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen (Liite B)
 9. Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

VIIKOITTAIN TOISTUVAT

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu klo 18.30 eteenpäin Sillanpäässä (5. krs). Ajankohtaisimman ja yksityiskohtasimman tiedon taidekerhon ohjelmasta löydät WhatsApp-ryhmästä.
Maanantaina 12.2 ohjelmassa on krokiita eli nopeaa piirtämistä elävästä mallista.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band harjoittelee maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä (4. krs).

Tiistaisin teeilta

Teeillassa tarjoillaan vaihtuvaa ruokaa/naposteltavaa ja tutustutaan osakuntalaisiin matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan klo 19 alkaen osakunnan kolmanteen kerrokseen!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 alkaen pelaamaan lautapelejä osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.
Viikoittaiset peli-illat ovat hyvä mahdollisuus tulla pelaamaan monenlaisia hauskoja lauta- ja korttipelejä matalalla kynnyksellä.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot jatkuvat jälleen torstaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautumislomake
Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

PÄIVYSTYSAJAT

Maanantai 12.2. 
10:00  –  13:00 sihteeri
13:00  –  16:00 taloudenhoitaja
14:00  –  20:00 toiminnanohjaaja
Tiistai 13.2.
14:00  –  20:00 toiminnanohjaaja
17:00  –  19:00 sihteeri
Keskiviikko 14.2.
10:00  –  13:00 sihteeri
12:00  –  18:00 toiminnanohjaaja
13:00  –  16:00 taloudenhoitaja
Torstai 15.2.
13:00  –  16:00 sihteeri
Perjantai 16.2.
10:00  –  11:00 sihteeri